Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2010 13:23 - ББ спсява българи, пленени от пирати, точи се на либертарианско-пиратския рай Сомалия
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1604 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 07.01.2010 18:36


В  интервю  за БТВ Главният пожарникар на републиката  сподели един типичен за него  мачовски сън как света може да стане по-добро място (очевидно с твърда ръка, някой да не си е помислил, че с повече любов):

Искам само да кажа, че за предишни отвлечени (българи) съм се разплатил аз и това правителство. И в момента това, че мълчим, не значи, че не действаме активно с партньорските служби. Въпросът е да не се получава в бъдеще. Това може да бъде решено само, ако се намеси световната общност и то с военна сила.

 Да оставим настрана спасението на българите от ББ, не мога да си представя,
че някой, особено журналист, ще вземе да се съмнява, че не са били спасени от него.

 Но нашият премиер е прозрял, че операция Аталанта на НАТО за  ескорт на корабите в Аденския залив е за дивите пирати като надбягване между вол и заек. Само с бърза масирана военна операция на световната общност на сушата и проточваща се безкрайно във времето  и изискваща хиляди човешки жертви и милиарди долари може да се реши проблема със сомалийските пирати. Както се реши проблема със Саддам Хюсеин в Ирак и АлКайда в Афганистан. Какви велики победи пожъна световната общност там. 


Тагове:   Сомалия,


Гласувай:
0



1. desozz - Добре. Как предлагаш ти да се реши ...
07.01.2010 14:52
Добре .Как предлагаш ти да се реши проблема.Така хипотетичноДи им се плаща и да не закачат корабите. Да се въоръжи търговския флот или ядрена бомба.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9783103
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094