Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2010 18:13 - Liveblogging изслушването на Румяна Желева по повод назначаването и за принцеса на Eвропeйския съюз
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1493 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.01.2010 18:17


На живо през europarl.europa.eu/wps-europarl-internet/faces/live/live-video.jsp?language=bg

  с превод на български. Следва продължение на всеки 10-20 минути.

6:14- Някакъв плешив чичко пита дали Румяна Желева е забравила да декларира нещо.
6:15-Желева отказва да отговаря на злобни слухове, въпреки че нямала какво да крие. И е декларирала всичко, а слуховете за нейния съпруг са мръсни лъжи, ама ха.
 6:16-Още един пооплешивяващ чичко, този път на име Гьоренц, пита ще има ли достатъчен  капацитет    службата за  реагиране на кризи.
6:17-Отговорът гласи:Ще помолим страните да бла бла бла. Бате Бойко не ти ли каза къде да си сложиш думичката ЩЕ?
  6:20-Една руса кака на име Сергентини пита  защо Румяна Желева не е декларирала онова което в същото време е присъствало в Търговския регистър.
 6:21-Нямам какво да крия, благодаря за въпроса, онази фирма Глобал Консулт за която става дума не е функционирала.
6.23-Ох, Божке, толкова се притеснявам, че ще мина на български. Роден език омаен сладък гали моите уши като влажен език на небесен ангел. Това са необосновани обвинения инспирирани от Антония Първанова беше твърдия отговор. Заповядайте  да се убедите, че финансовото ми досие в България е чисто и нито срещу мен нито срещу моя съпруг има някакви производства.
6:27-Мистер Зарадрил се интересува от проблема с изхранването. 
6:29- Предложиха на Антония Първанова да вземе думата. 
6:30-Първанова зашлеви кандидатката ни за висш пост "Това което каза Румяна Желева не е вярно". В този момент Румяна е скръстила ръце за молитва и сигурно си мисли "Боже Борисов порази я с мълния, обещавам да спазвам закона занапред повече отколкото досега."
 6:34-Герберката, която е в бледожълт костюм и ми се струва, че придоби отенъци на червено, отново мина на български и ни увери, че няма нищо нередно и предложи да раздаде документи доказващи го.
 6:38-Понеже документите се оказаха само на български и немски език, се намери един недоволен евродепутат, които да предложи това унижение за великата английска нация да бъде спряно веднага. И така стана.Първата криза с която Румяна Желева не можа да се справи.
6:45-Как ще се справите с мултинационалните и трансграничните катастрофални  бедствия като пожарите в Южна Европа, госпожо Желева?
6:46-Съжалявам госпожо Желева прекъсна я председателката на шоуто, времето ви свърши. Кога българските политици ще се отучат да разтягат лукуми?!
6:47-Как виждате ЕС в хуманитарната криза в Аденския залива, принцесо Герберова?
  6:50-С работа на терена, амчи как. Предполагам, че има предвид морето. И ще се помоли на властите да и разрешат да се намеси. Кои власти официалната, дето никой не я бръсне за нищо, и освен това има още две непризнати почти независими Сомалии със свои "правителства", или неофициалната-пиратската?
  6:55- Сергентини се е разгорещила, отново взе думата   и поиска да знае как така кандидатът за комисар  е дошъл неподготвен да отговаря за кризата в Сомалия.
7:07-Напоследък най-интересното е прическата на Румяна Желева. Всички европейки от утре да са блондинки. 
7:09-Като се има предвид обърканото международно право, как ще направите така, че ЕС да не бъде нищо друго освен слуга на ООН?
7:11-Евродепутатката Левин иска да знае как ще се справи Румянчето с климатичните проблеми на най-бедните страни, като изсичането на горите. Предполагам с модно ревю на Виктория Сикритс за дъраварите.
7:14-Левин е разбрала мръсната тайна на България-нашата страна не предоставя хуманитарни помощи. 
7:16-Уточнение-тази срамна практика е била прекратена след като  Румяна Желева  е станала министър.
7:25-Десет минути киви тайм.
8:17-Връзката беше толкова лоша, че половината думи бяха изядени от интернет демоните, които в момента свалят филми. Край на заседанието.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9783807
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094