Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2011 10:47 - Според Бойко доходите в момента се повишават, обвини Гоце и БСП за Тановгейт
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1457 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.01.2011 17:35


Бойко Борисов от два дни отново е в България, много му липсваше неговото хоби-строителството на магистрали, но продължава да се крие като подлия Осама Бин Ладен в сигурна и тайна пещера и да пуска обръщения.

Вчера Великият Строител на Магистрали в Министерския Съвет пред министрите си  произнесев  реч, двъхваща смелост срещу октоподите с каскети, която след това беше разпространена от неговата ПР машина (тоест всяка медия). А откъде знаем,  че разпространената  стенограма,която си е СРС, не е манипулирана, и Бойко наистина е произнесъл точно тази реч? Понеже на прессъобщението пишеше "Главна прокуратура обявява това СРС за оригинално".

А днес Диктаторът със слушалките се появи пред журналистите. И по-точно пред един журналист. И по-точно пред "обикновения симпатизант на ГЕРБ"-Николай Бареков в неговото предаване по ТВ7. Преди няколко години двамата  спечелиха Конкурса за най-атрактивни младоженци. И понеже Диктаторът вече го страх, беше довел и главният прокурор със себе си за да може ако все пак стане напечено Борис Велчев да скочи и да викне "този запис е манипулиран". Това не стана когато ББ каза: Доходите и в момента се повишават на всеки, който работи и дава добра работа. Сигурно е имал предвид Мишо Бирата. 

Най-накрая днес в Парламента Любимият ни диктатор в типичния си атрактивен стил, подобно на квачка сред пиленца, пред заобиколилите го журналисти съчини зашеметяващо, но убедително за всеки гербер обяснение за Тановгейт, което ще остане завинаги  в историята като "факт"- президентът Гоце и БСП стоят зад Тановгейт защото те имат полза, а и президента първи нанесъл удар със пускайки "коварно" стенограмата от разговора с Дянков. 

А вътрешния министър Цветан Цветанов прочете СРС от трибуната в Парламента



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810602
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094