Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2011 18:25 - ГЕРБ се оправдава за такса iPad: избрахме най-евтиния от безбожно скъпите
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1395 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.02.2011 21:47


След вчерашната радостна новина за  играчките последно поколение iPад-и, висшите гербери, живеещи в паралелна вселена, където заплатите са  четирицифрени, получиха и друга  - неприятна новина- избирателите не са възхитени от съобразителността на политиците и не живеят безгрижно като тях. 

Може би избирателите не живеят безгрижно защото не са очаровани от висшите гербери. Но избирателите не разбират, че и в  паралелната вселена управляващите живеят тежко и в лишения - защото не могат да си позволят телефони Верту от Клаус Барби.  

 Разбрали, че iPad-ите са фрапантна грешка и  ще запалят искри на недоволство и критики за разхищаване на партийни пари излезли от джоба на данъкоплатеца във време на криза в най-бедната и корумпирана страна в ЕС, днес от пресцентъра ГЕРБ размахаха баданарката: решили да проверят какъв ще е ефектът от замяната на хартиените документи с електронни, пък и били подбрали най-ниската оферта от 3 фирми- 1644лева с ДДС.

Но редовите членове на ГЕРБ не бива да се цупят че парите им за партията са профукани за скъпи играчки, а  да помогнат на депутатите и министрите - като им подарят по една нова луксозна чанта направена от собствената им кожа (на избирателите) за да носят iPad-ите си от които ще могат да се информират колко близо е урагана "Предсрочни избори".


Тагове:   ГЕРБ,   iPad,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781962
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094