Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 11:34 - Поредения умопомрачителен успех на правителството-16 000 подслушвания в "Операция Шпионокрация"
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1117 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.02.2011 15:04


След година и половина ударна работа, вчера правителството на ГЕРБ успешно завърши първа част от големия проект "Операция Шпионокрация", а главния прокурор похвали това поредно безпрецедентно постижение на ГЕРБ, изразяващо се в тройно увеличение на разрешенията за СРС-та за последните 2 години.

За една година ГЕРБ постигнаха това, за което на комунистите от Тройната коалиция щяха да им трябват цели три години- през 2008 година са разрешени 5898 СРС-та, а през 2010 - 15 946 и това показва наистина искреното желание на сегашната власт да помогне на гражданите да живеят по-добре, като се информира от първа  ръка за техните най-големи проблеми.

Затова никак не е чудно че Бойко Борисов категорично се затвърди като най-одобрявания премиер, откакто се води статистика за шпиониране, сочи справка направена в архивите на ДАНС, Държавна сигурност и царската тайна полиция.

Огромното количество СРС-та е най-кристалния пример за разликата между сегашното правителство и предишните, и ще бъде перлата, блестяща най-ярко в короната на Бойко Борисов, ще се вижда в цяла Европа, която завистливо може да поиска от Цветанов да и разясни тайната и.                                                   
Това е най-свидното, най-милото, най-значимото постижение на Бойко Борисов, засенчващо дори и скоростното (само за три дни) усвояване на японски език, което той ще остави след себе си и доказателство, че заслужава още един мандат!

Чрез подслушване ГЕРБ са подбрали най-компетентните мениджъри, зачислили са ги като тайни агенти на ДАНС и след това са ги назначили на ключови места в икономиката за да  изведат страната от кризата.
Другите положителни резултати от "Операция Шпионокрация" са: 
-не са открити никакви вещици в България
-българите масово желаят да упражнят правото си да бъдат подслушвани
 -става ясно, че всички араби, пристигнали в страната с терористични намерения са се отказали, за да се захванат с дюнерджийство.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812472
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094