Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2011 14:24 - Опитват ли се мафията и опозицията да ликвидират Спасителя с автомобили-камикадзета?
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1572 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 16.02.2011 10:10


В рамките на един месец се случиха две катастрофи с кортежа на премиера-една днес и друга на 21 януари по пътя за Плевен. По всяко друго време това може и да изглежда случайно, но сега когато организираната престъпност и опозицията са се активизирали за да дестабилизират  страната, възниква въпросът зачестилите катастрофи не са ли част от координираните им действия срещу ГЕРБ?!

Заради намаленото търсене на дюнери кризата остави на улицата хиляди араби-мюсюлмани, пристигнали в страната ни първоначално с терористични намерения. Сигурно стотици от тях са попаднали в мрежите на коварните маниаци от бившите управляващи от ислямокомунистическата коалиция и мафията, готови да се противопоставят на властта на всяка цена. 

 Какво по-естествено има, обучените в лагерите на Ал Кайда   да извършват самоубийствени терористични акции по технологията "камикадзе", дюнерджии-екстремисти  да бъдат пращани по пътищата, за да атакуват като летящи снаряди  Избраният, с белег с формата на светкавица на челото?

Трябва ли министър Цветанов да види  стадо полудели крави-мутанти да галопира срещу кортежа на премиера, за да разобличи конспираторите?! Или трябва първо да ги опише в секретен кримианализ срещу хиляди евро?



Гласувай:
3



1. анонимен - Този проблем има своето елемент...
15.02.2011 14:54
Този проблем има своето елементарно разрешение. За да се гарантира спокойствието и мира на правителството са необходими само две действия.
1. Да бъде издействана за подпомагане на дюнерджийниците целева евросубсидия.
2. Да се въведе купонна система за бензин, газ и дизел. Купоните да се отпускат от централата на ГЕРБ след подаване на молба - образец и удобрение от страна на ръководството на Партията. По този начин ще се ограничи движението по пътищата и като страничен ефект ще бъде намалено замърсяването на околната среда. И най - важното - евентуалните камикадзета ще бъдат спряни преди да са запалили двигателите на колите си, освен ако не решат да пробват с велосипеди.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806738
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094