Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2011 23:53 - Болният от журналистикофобия Крал на Драмите Бойко пак се ядоса на журналистите! 4-ти път за 1 седмица! (видео на изпушванията му)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2854 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 18.02.2011 12:32




Очевидно българският премиер е развил типичната за политиците журналистикофобия-болест, породена от маниакална параноя от журналистите, които във виденията му неуморно го преследват за да впият отровните си зъби в крехката му плът. Параноята води до зле контролирана паника и неприкрита омраза към журналистите, защото са виновни, чe вече никой не го обича. Спокойно, засега Шушо се владее достатъчно, за да дава интервюта по телефона.

В рамките на една седмица премиерът показа, че макар на външен вид да изглежда солиден като презокеански лайнер, на нервите му може да се разчита, колкото и на Титаник, че ще пресече Северния ледовит океан. 

Според bgnes,  днес е била поредната изява на Краля на Драмите. Българският премиер се  ядосал на журналистите, заради въпрос относно  плъзналия от бившия заместник-директор на митниците Антоний Странджев слух за висш гербер взел подкуп 4 милиона лева за да бъдат отстранени той(Странджев) и началника му Ваньо Танов. Във видеото се вижда как Борисов, сърдито отказва да коментира слуха, обвинява присъстващите, че му задават поръчкови въпроси, вмъква едно "желая ви лек ден" и накрая  прави забележка на журналистка от Българското Национално Радио, че говори по мобилния си телефон, докато той отговаря на нейния въпрос. Така, в кисело настроение от нанесените му обиди, той преждевременно закрива  свиканата от самия него пресконференция.

Предишните три случая, когато Борисов си изпусна нервите пред журналистите бяха:

  -На 11.02, на пресконференция с еврокомисар Сесилия Малстрьом премиера обвини медиите, че омаскаряват България и задават поръчкови въпроси. Тогава Никола Миладенов от БНР и/или Сашо Диков вбесиха Борисов.

  -На 13.02, отивайки на театър, премиерът подмина журналистите забързано, с думите: "Помолих ви да се махнете." 

   -Следващия ден прикани репортера на "Дневник"  "да си гледа работата", заради молба му да коментира обвинението на Алексей Петров, че премиера е замесен в атентата срещу него през 2002-а година. 

Инцидента с репортера на "Дневник" липса във  видеото на bgnes, но и три пъти да са, премиерът ни изглежда достатъчно узрял, за  да започнат съответните заведения да пишат името му на килия с тапицирани стени, където ще слуша на воля Manic Street Preachers и хита им "It"s not war, just the end of love". 
/bgnes/



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. marystaneva - Явно не Бойко "натиска" медиите.
18.02.2011 13:15
По-скоро те - него.
цитирай
2. ssstto - а мечките серат ли в гората
18.02.2011 13:38
би трябвало да знае, че журналистите освен да му носят мед имат и жило
цитирай
3. marystaneva - Със сигурност го знае.
19.02.2011 09:03
Но те, ако има как, и в кенефа биха го интервюирали...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782004
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094