Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2011 14:54 - Станишев се подигра на вълшебните дянкови идеи за финансова дисциплина:те значат-не правете като този, който ги предлага-Симеон Дянков
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1420 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 24.02.2011 19:53


Червеният смешник Бате Серго е много истеричен в опитите си да се конкурира с друг популярен клоун - Бате Бойко. Днес първият изнесе комичен спектакъл, осмиващ радикалните идеи за бъдеща финансова дисциплина- до 3% бюджетен дефицит и до 37% преразпределение, на гениалния Симеон Дянков, съумял да изведе страната от кризата, преразпределяйки 42% и харчейки над 3% от бюджетния дефицит:

 "Този борд, тази идея, може да се озаглави по следния начин, като нагласа и задължения към бъдещите правителства: "Няма да правим така, както правеше г-н Дянков през 2009 – 2011 г., защото в този период той допусна държавата да харчи много над 3-процентния дефицит, определен в пакта за стабилност на ЕС
". Знаете ли кой е бюджетът в България, който е разпределял най-ниските дялове от бюджета през последните 10 години? 2008 г. – 37 % от БВП, сега са 42 %. При тези 37 % генерирахме и 3-процентен излишък, който се натрупва във фискалния резерв и това се правеше всяка година.”. Дянков иска да каже: „Вие ни оставете, ние ще си правим, каквото си искаме до края на мандата ни, а от 2013 г., когато дойде новото правителство, то ще е задължено да прави нещо, което ние не сме правили”.

 Заради смахнитите, и противоречащи на собствените му действия идеи за склапиране на бъдещите управляващи, Дянков трябва открито да се присъедини към фашисткия клон на ГЕРБ - Атака. Чийто смахнат лидер Волен Сидеров, преди изборите  говореше пламенно и аргументирано срещу Мухобойко, а след изборите смени резбата и се прилепи пламенно и аргументирано  за Мухобойко. Няма нужда да се питаме защо приказките на Сидеров и Дянков противоречат на предишните им действия-това се нарича мръсни политически номера. Като въвеждането на 10% плосък данък от "социалиста" Станишев.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782839
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094