Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2011 19:49 - Неведнъж разследвания Ц. Цветанов и Старшият елф на НАП са говорили за проверката, но това било нормално
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3811 Коментари: 7 Гласове:
-5

Последна промяна: 27.02.2011 22:21


imageДнес отново стана ясно, че във вълшебното царство ГЕРБ магическите институции работят здраво при решаването на всеки внезапно появил се проблем.

   Както когато Чаровния принц Бойко беше изпаднал в невероятно трудно положение -имам предвид изпитанието, по-опасно от убиването на дракон-преброяването по интернет -той призова Феята Вълшебница на Националната Статистика и тя му се притече  на помощ. Или когато барон Мишел дьо Бирата имаше проблем с алчните митничарски гноми, вманиачени да копаят за злато.
   
Тази сутрин Старшият елф на НАП Красимир Стефанов  призна по Дарик радио, че по време на  проверката на имотното  състояние на пълководеца на Чаровния принц Бойко - Генерал Цветан Цветанов много пъти е ходил в замъка на МВР и е разговарял с разследвания за провеждащата се проверка. 

 Признанието на Стефанов дойде в отговор на предложението на Румен Петков от БСП данъчния елф да отиде на чудотворния инструмент  за разпити детектор на лъжата, за да се разбере, дали е ходил в МВР при Цветанов за да си говорят за проверката, което пораждало съмнения за натиск и обслужване на властимащите. Във вълшебното царство ГЕРБ детекторa на лъжата единствен    осигурява 100% сигурни доказателства. И 100% чиста електроенергия от разпитите.    

  Но според вълшебния данъчен елф от НАП "е нормално в периода на проверка за имотното състояние да се разговаря с разследваното лице" и накрая да  се произвеждат хиляди неразбираеми за хората страници със сметки. Всъщност са разбираеми, но само ако имате вълшебни очила със счетоводното зрение като елфа Стефанов. Последното  поколение на този вид очила има и телепатична опция! Но струват 5000 сушени октоподи.

 Разпоредбите и практиките в данъчната агенция са следните-при всяка проверка на имотно състояние главния  елф    винаги  да ходи на крака при разследваното лице за да чете мислите му и така разбера дали лицето не е скрило нещо. Съмненията на атеистите от  БСП за натиск, са базирани на липсата им на вяра във вълшебства и неодобрението им на манталитета на абсолютното монархическото управление във вълшебното царство. А нима може да има друга форма на управление в едно царство?

  В една чисто правова държава, чийто закони забраняват магиите,  разговорите Цветанов-Стефанов може да хвърлят сянка на съмнение в обективността на институцията, но ние сме във вълшебното царство ГЕРБ.
 
  На какво ли ми напомнят разговорите  Цветанов-Стефанов - разследващия да посещава разследвания и после да тръбят  "Цветанов е чист" (въпреки че тъщата му е дарила шестцифрена сума с неизяснен засега произход)? На бас за хиляда златни галеона, че тъщата ще се окаже Фея Вълшебница на Заемите! Тъщите често имат неподозирани вълшебни способности.
 
 О, да напомнят ми за разговорите Борисов-Танов, но тук Цветанов изпълнява ролята едновременно на 1.Борисов и на Мишо Бирата и 2.на Борисов и Вучката.

  Хей, армия от тролове на Чаровния принц Бойко, очаквам гласовете ви за този постинг, възпяващ най-точно положението в царство ГЕРБ, да са +1500, за разлика от предишния, който събра -62 от 64 посещения!!! 



Гласувай:
4



1. zaw12929 - Така се правят"разследва...
27.02.2011 11:37
Така се правят"разследвания"...
цитирай
2. анонимен - Е. . . някой да е очаквал нещо разл...
17.03.2011 15:00
Е... някой да е очаквал нещо различно от разследването за имотите на Цвък?! Гарван- гарвану око не вади! Всички са от едно котило, юдео- комунистическо, как да направят нещо като и те самите не са чисти...?!
цитирай
3. анонимен - NrTGjzKqVFxHgrgOh
24.05.2011 16:34
AFAIC that's the best asnwer so far!
цитирай
4. анонимен - ymJRqNXsjhMXia
25.05.2011 13:58
XaGSlQ <a href="http://ypaacvluyqib.com/">ypaacvluyqib</a>
цитирай
5. анонимен - MhqjptvQ
25.05.2011 19:14
8K42qn , [url=http://yogryjwvpysf.com/]yogryjwvpysf[/url], [link=http://hlondbhzmzhn.com/]hlondbhzmzhn[/link], http://bheqtxdopjps.com/
цитирай
6. анонимен - ywVlJdortuP
28.05.2011 14:13
QPG0Bu <a href="http://mbaralcpaghy.com/">mbaralcpaghy</a>
цитирай
7. анонимен - rdSSQcZraqO
31.05.2011 17:29
dVDLIO , [url=http://pjvgujasfzqj.com/]pjvgujasfzqj[/url], [link=http://sbqlasqqpisq.com/]sbqlasqqpisq[/link], http://nzhobyubyvgh.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9809781
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094