Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2011 18:56 - Примадоната от "Сексът и градът" Цв. Цветанов с монограм Цвъ Цвъ в парламента (фото)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3402 Коментари: 1 Гласове:
-37

Последна промяна: 28.02.2011 16:09


Цветан Цветанов строго спазва "пакта за модна стабилност", вкаран в Конституцията от Евгени Минчев. 

Даже и това да значи Негово Побъркано Насилническо Високоблагородие да се държи като необуздана егоцентрична примадона от "Сексът и градът 2" и да пръска пари като пиян психопат, докато страната преживява труден период- 23% от младите българи са без работа, цените хвърчат нагоре, а от горе падат СРС-та и доклади как вътрешния министър взел шестцифрена сума с неясен произход. 

 Тази седмица Цветанов, опитвайки се да изглежда като част от аристокрацията, отишъл на кръгла маса в парламента за промените в Закона за СРС, наметнат с плаща на невинността подарен му от НАП и с риза, на чийто ляв маншет, са избродирани инициалите му Tzv Tzv. Прекрасно, сър, един джентълмен винаги трябва да се държи като такъв, независимо какви удари му нанася  жестоката Съдба. Шефът на НАП, също бил с монограм. 

Може би свиквате за затвора? Дон Цеци. 

 И понеже Цветанов върви по стъпките на патрона си, след като Бойко Борисов отиде при професор Юлиан Вучков в Канал3, Цеци ще гостува ли в същата телевизия в "Ние, жените" на Евгени Минчев? 

Министърът ще трябва да се защити от нападките на Евгени Минчев, че е моден престъпник, защото е в нарушение на член 4-ти от Закона за транслитерацията, според който българската буква Ц се изписва на латиница като Ts.

 Интересно кой- Евгени Минчев или Цеци ще се окаже по-голям  спец по членовете?

 О, сетих се за стратегията на министъра, той ще пледира  невинен, защото инициалите му ги е бродирала тъщата.

image

image

   А това са изтърканите обувки на Барак Обама, преди да бъде избран за президент. Може би го избраха и защото той не пръсна като вицето на съперника си Маккейн - Сара Пейлин $250 000  за дрехи и спа(при $350 милиона  похарчени в кампанията на Маккейн и Пейлин)
image

В своя стил, запазен за слугинско възпяване на някой новобогаташ, във възторжения очерк за монограма Tzv Tzv, "24 часа" пише: Мина времето, когато държавниците трябваше да се обличат по комунистическия протокол - тъмносин костюм, а отдолу сива и убита ризи.

 "Капитал" пък се позовава на модни експерти, които определят бродирането на монограма на ръкавелите на ризата като просташко, защото по принцип е прието монограмата да се избродира на дискретно място, а поставянето и на видима част от ризата привлича внимание. 

 Показна монограма са новите златни синджири за мутрите. 

 Тази седмица напълно в тон с "24 часа" се изказа Чарли Шийн -за Барак Обама, наричайки го "страхливец в евтин  костюм". 



Гласувай:
3



1. tit - Ама вкусът им си остана същия!
27.02.2011 22:45
"Мина времето, когато държавниците трябваше да се обличат по комунистическия протокол - тъмносин костюм, а отдолу сива и убита ризи."

Някой беше казал, че костюм се носи прилично след трето - четвърто поколение костюмирани. У нас нямаме такъв сой държавници!
Или поне не избираме такива...

/ще взема да го науча тоя номер с пръстчетата - вече става досадно!/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9783202
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094