Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2011 13:17 - Германия избродира риза за Цветанов с монограм "професионален лъжец" и отсече:не ви искаме в Шенген
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1519 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 01.03.2011 14:44


След като българския премиер се сдоби официално с титлата  "Професионален Лъжец", благодарение на Дойче Веле, и Цветан Цветанов, винаги вървящ по стъпките на кумира си, побърза да не остана по-назад. 

На 24.02.2011 след дискусия в Съвета на министрите на вътрешните работи в Брюксел нашичкият, смятащ, че  медиите ни са твърде глупави за да се сетят да се допитат до Ангела Меркел и компания каза:
Германия е променила своята позиция за присъединяването на България и Румъния в Шенген. Така само Франция остава „против”.

 Но, о, каква изненада, оказа се, че това не е съвсем така, хич даже, според германското вътрешно министерство. По някакви напълно неразбираеми причини в българската редакция на Дойче Веле са се усъмнили в думите на Цветанов и попитали германските власти верни ли са. И германското вътрешно министерство изпратило опровержително писмо в което пише:

В този смисъл промяна в германската позиция след срещата на вътрешните министри от ЕС от края на миналата седмица няма.

Писмото на германското вътрешно министерство е било придружено с подарък за българския моден феномен Цветанов по случай  Баба Марта - риза с монограм на ръкавелите PrLi от Professional Liar.

 Нали всички врагове на ГЕРБ - включително опозицията и вестник "Галерия" са част от организираната престъпност? Значи и  Дойче Веле са се присъединили към Октопода! Ами германското вътрешно министерство? О, Боже, не, германското вътрешно министерство е Октопода!  



Гласувай:
5



1. анонимен - hahaha
21.08.2012 14:57
ave kaf 6engen ve toi kapitalizma e na akumulatori vie se natiskate pak tam deto horata ve4e im e qsno 4e 6te se izliza .... mn ste zle
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810399
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094