Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2011 10:05 - Бате Бойко ще ни излекува с телевизионни интервюта
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1462 Коментари: 0 Гласове:
-21

Последна промяна: 03.03.2011 22:52


Откак флашките заваляха от небето и посяха семена на съмнение в душите на българите, Бате Бойко дава интервюта като изоглавен.

Но тази негова неизличима мания е и една от причините да го харесваме, а и тя има силен лечебен ефект върху нас, защото от телевизора премиера ни инжектира с чудодейното лекарство ГЕРБ. С негова помощ  можем да се храним с асфалт от магистралите

Вчера на Борисов му се наложи да гостува на Георги Коритаров по ТВ+, останала единствената телевизия освен БТВ Комеди, по която не е давал интервю със силно хипнотизиращо въздействие. 

Според  Бате Бойко за критичното параноично състояние на властта и обществото е виновен коварния бацил Костов, разпространил се от подарени цветя. И лекарството срещу синия бацил са телевизионни интервютата и егото на премиера, а не принципна политика. 

  Но ние вече преживяхме епидемията Костов. А трите процента костовизъм в България са антителата необходими за да поддържаме имунитет към епидемията Костов. Всъщност новото лекарство ГЕРБ и неговите странични ефекти- ЦеЦе и Малка Пица, ни убива и източва кръвта, и парите ни. Бойконе разбира, че ГЕРБ се превръща в чума.

Днес маниакалната му медийна обиколка продължи по ТВ7, но най-добрия медиен дует Бареков-Борисов не роди сензация, като в добрите стари дни, когато бяха опозиция.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810132
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094