Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2011 23:12 - Холандският посланник провали първия предизборен трик/лъжа на Росен Плевнелиев
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2044 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 21.09.2011 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Българските политици смятат, че най-важното е да лъжат като разпрани за да спечелят изборите и манекена Росен Плевнелиев, с артистични инициали РъП, се направи на тарикат днес.

Той, след като десет дена се кри в миша дупка под някоя от магистралите си (не под от магистралите на Станишев с партизански бункери, там храната е само кисели краставички и водка) докато хората забравят скандала с тримата общинари, днес се появи на сцената за среща с чуждите посланици, и след нея каза:

Посланикът на Холандия посочи категорично и ясно, че позицията на холандското правителство за Шенген е базирана на действията на предишното правителство. И понеже смятал, че говори на маймуни:че казусът Шенген не бива да се политизира и няма нищо общо с предизборната ситуация в България ( втори предизборен трик ).

После думата взел самият холандски посланник и опровергал, тоест съобщил радостната вест на целия свят, че Росен Плевнелиев е идеален за президент на България защото лъже:

Това е оценка за България, не само за настоящото правителство, но и за предишното.

Така че-поздравления- Росен Плевнелиев пак се оказа затънал в лайната, но този път сам си е виновен.



Гласувай:
4



1. penchoan - Българските политици не разбраха, ...
19.09.2011 23:52
Българските политици не разбраха, че в Европа лъжи не минават. По българските медии може да се лъже до припадък, после да се пише, че "думите били извадени от контекста", а пък министърът искал да каже точно обратното. Или да се разчита на късата памет на българина, като се пази мълчание.
Холандският посланик много звучно удари шамар на Цветанов и Плевналиев, като даде да се разбере, че с такива хора България няма да влезе в Шенген.
Пази Боже, сляпо да прогледа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782842
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094