Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2011 11:14 - Вълшебни плакати, способни да побъркат Бойко конфискуваха ченгетата в Нова Загора, извивайки ръцете на кандидат-кметица
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1978 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 25.09.2011 14:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Първо-ако магията не съществува, защо Бойко Борисов носи на китката си червен конец за защита от зли магьосници като Станишев, Барак Обама и Хари Потър?! Второ-думите върху хартия притежават магия. Ако не вярвате питайте Р. Овч.

  Всички знаем какво се случва когато опозионни активисти дразнят  премиера ни с плакати заредени с отрицателна енергия,  влизащи в кадър и засенчващи Неговата светлина, и разсейващи зрителите от главното-че той изглежда като ДВЕ МАЖОРЕТКИ И ПОЛОВИНА, прерязващи ленти. В такъв случай злата опозиционна магия побърква премиера, излиза му пяна на устата, превръща го в петгодишно разглезено дете и започва да говори глупости срещу собствения си народ, и продължава да изглежда като глупак ( дори и в очите на най-верните гербаджии) докато се опитва да излезе от неудобното положение. Така стана в Добрич миналата неделя.

  Взели си поука от случката вчера   в Нова Загора ченгетата  не допуснали това да се повтори, защото дори и най-верните гербаджии ще започнат да си мислят:Бойко не може да удържи на злата опозиционна магия, а дали  всъщност магия изобщо съществува, и защо тогава Бойко носи червен конец, и ако няма магия, о Боже мой, магистралите му всъщност не водят към Хогуортс.

Така че, гавазите на баш-гавазина на Лукойл у нас конфискували плакати на протестиращите от Инициативен комитет "Свобода” с надписи "Прерязвате законите”, "Борисов, откраднахте ни площада”, "Вземете си Кольо, върнете ни площада” и "Батко и Братко, обичат Бате” и "Дразним ви, защото вече подписахте”.

 Последният е бил отнет от ръцете на кандидат за кмет на Нова Загора от ЕНП Станка Тачева. Формално погледнато тя няма някакъв шанс-кандидатирала се е само за да дразни Бойко, следователно формално   погледнато, тя не е никакъв кандидат за кмет, следователно не е имало полицейско насилие срещу опозионен кандидат за кмет, а формално погледнато срещу сборище на вещици.

Формално ченгетата са се оправдали, че дървените пръчки на плакатите са опасно оръжие. Но всички знаем защо встъщност са го направили- това са били летящи метли, които опозиционерите щели да яхнат и да нападнат от въздуха кортежа на премиера.

http://www.enp.bg/novini/2330-pak-policeiski-proizvol-izviha-rucete-na-kandidat-za-kmet-na-enp.html



Гласувай:
10



1. tit - Е,
22.09.2011 18:05
листа хартия не е по-опасен от чадър само, ако върху него няма нищо написано.
Иначе, може да е по-опасен от атомна бомба!
Зависи от написаното.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812023
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094