Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 16:06 - В Труд вярват в Дядо Коледа, който сега е кмет на София: Фандъкова тръгва от врата на врата (затова избягала от дебата вчера)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1150 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 27.09.2011 16:09


Определено трябва да си с недоразвит мозък на тригодишен, за да пуснеш статия като "Фандъкова тръгва от врата на врата" защото "залагала на личния контакт с хората.".

Не се споменава нито в статията   (нито в сайта ), което е заблуда на читателите , но ако и те са като журналята с интелект на тригодишни едва ли го знаят, така че всичко ок, но вчера по БНТ имаше дебат за София, и в други сайтове заглавията бяха "Фандъкова избяга от кандидат-кметски дебат".

Браво на Фандъкова, достойно поема щафетата от батко си Бойко, който пък ходеше по дебати с оръженосците си щото той е над тези неща като детайлите, той е спец по разклоните, където се въдят специалисти.

Очаквайте всеки момент Фандъкова да звънне на врата ви. Ако не днес, то в близките един милион години, които ще са и нужни да...оффф, защо се заблуждавам, тя няма намерение да звънне и на една врата. Което ще е забележително защото ще е нарушила предизборно обещание в момента в който стане кмет. 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806730
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094