Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 11:31 - Пуделите Бойко Борисов в парламента го скриха от изслушване, а и той е зает да се снима с полуголата Риана
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1301 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 28.09.2011 11:33


Половината от депутатите могат да бъдат описани (приблизително) като народни избранници, а другата като пълни идиоти, смятащи, че България се е освободила преди 500 години от турско робство и точно затова избрани от Бойко Борисов за негови представители.

 На последните по едно време им щукна идеята да разпитват кандидата на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев за  тримата брокери и подкупа, но бяха полети със студена вода от Големия Маркуч.   

 Днес в парламента депутатите от БСП и РЗС поискаха българският премиер да бъде изслушан заради положението в страната, но депутатите от ГЕРБ (и Атака), гласуваха против. 

Защото, виждате ли, Бате Бойко е зает с по-важни дела, като голф турнири и фотосесии от голф турнири  вчера, а днес след като чул, че Риана подскача полугола в цъфналата ръж из провинцията, ще обикаля да я търси за да се снима с нея.  Ако не с нея все ще намери с кой. 

 И крайно време гербаджийските депутати започнат да бъдат наричани такива кавито са:депутати на Бойко Борисов, негови добре дресирани пудели на каишка.  Гласувай:
5
01. boristodorov56 - Постингът е бил сред най-попу...
28.09.2011 11:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да подкрепим исканията!Списък с искания на общонационалния протест от 1 октомври 2011!1. Oставка на правителството в 7 дневен срок (до 7 октомври), заради неизпълнение на основни негови конституционни задължения, явна некадърност, очебийна обвързаност с криминалната престъпност и изпълнение на антибългарски проекти(Аец Белене, концесията за шистов газ, ГМО) .

В срок от един месец съставяне на Правителство на националното спасение под егидата на ЕС с участието на експерти и хора необвързани с политически партии, бившата ДС, комунистическата номенклатура, икономическите мафиотско-бандитски структори и преди всичко: Патриоти.2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях.3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев).4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство.5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.

Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров.6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убиство.7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическият чадър“ (прокуратура, данъчно, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков.8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство.9. Искаме оставки на Главния Прокурор на РБ за неадекватната му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.

Искаме нови хора в цялата съдебна и административна структора на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хомелиони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава.10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация.11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система.

Искаме нова Конституция на Република България!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
Моля, тиражирайте и разпространете този текст!
Източник:
http://www.facebook.com/groups/214476198615736/doc/216276751769014/
цитирай
2. andrei - Знаеш ли защо Борисов обикаля из цяла България да реже лентички,
28.09.2011 11:57
първи копки,първи дупки,голи п....и и т.н.?За да не го застигне изневиделица НАРОДНАТА ЛЮБОВ !Така са посъветвали страхливеца-да не се задържа на едно място.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 7464712
Постинги: 1481
Коментари: 5890
Гласове: 6753