Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2011 10:55 - Бойко:закъсала Европа да въведе български/кучешки заплати и пенсии (видео топ-бойковизъм)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1961 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.10.2011 23:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Европейските политици се мислят за много умни, но могат ли  като живият комунистически фосил Бойко Борисов-да бъдат надути и самодоволни задници с постоянна словесна диария? Е, някой може и да могат, но могат ли като нашичкото слънчице непрекъснато да излъчват вълни от изгарящи ушите мъдрости  и да управляват с рейтинг от 50%? 

Да не би някой от европолитиците да е стигнал до вчерашното прозрение на ББ от Прага, че европейските държави могат да решат  проблема с големите си дефицити ако  въведат заплати и пенсии като българските, и така няма да искат помощи?

  Нобеловата награда за икономика ще бъде отменена, след като беше открито  единственото лекарство, нужно за преодоляване на всякакви кризи.

  И наистина, ако европейските държави намалят 5-10-20 пъти заплатите и пенсиите, бюджетите им веднага ще цъфнат и вържат, и ще бъдат избегнати бунтове като в Гърция, където стараната  изобщо не се оправя, и  хората протестират срещу това, а протестират и защото пенсиите и заплатите им са намалени с 30-40%, а не според Бойковата рецепта 3-4 пъти.  А с тези 5-10 пъти по-ниски български заплати и пенсии никой не може да си представи какво ще стане с европейския БВП, предполагам, че направо ще експлодира, затова е най-добре да се попита Бате Бойко. 

Ще бъде престъпление европейските политици да не последват съвета на упрваляващият най-мизерната държава в Европа. Все едно Цветан цветанов да не се вслуша в предложенията на Цар Киро за борба с престъпниците. 



 
 Сигурно европейците  биха се зарадвали повече на   Звездата на смъртта, отколкото на   идеята на ББ. Както и българите биха ѝ  се зарадвали повече отколкото на предложението на  президента на Бурунди да въведем бурундски заплати от 82 долара НА ГОДИНА за да се оправим.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807559
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094