Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2011 17:35 - Бате Бойко е художник с много шедьоври (автопортрет)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2755 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 11.10.2011 10:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

   През уикенда на бял свят изплува сензацията, че непризнатият български гений Ван Гогойко Борисов най-после е бил оценен от колегите си и е бил приет за почетен член на Съюза на българските художници.  

   После някои медии изтълкуваха виската чест като непочтена сделка и лакействане пред властта. И че заради разрешаването на проблема със собствеността на сградата на СБХ в центъра на София   е отдадено дължимото на безкрайното его на Бате Бойко, вманиачен да колекционира лентички, титли, награди и снимки с известни люде за да доказва, че не е никакъв... премиер... малък... някакъв. Затова някакъв журналист го подразни, питайки го: Колко картини има?

 Първо   Геният от Банкя   се сопнал: "Дали нещо по–сериозно може да ме питате?". Ма, Бате Бойко, защо така се караш на журналиста, сякаш е любовника ти... Бареков?! А аз знам, че го правиш, защото каза, че само на любовниците е разрешено да се караме.
 
   Но накрая ББ все пак великодушно отговорил: Не съм ги броил (картините).  Иван Костов така отговаря като го питат за роднините му, които са около 7 милиона.

Премиера трябваше да покаже на журналята шедьовара си "Бате Бойко на море в Обзор." Нарисувал я е докато с едната ръка ядял филия, а с другата ритал топка на плажа. И ако продължават да го дразнят следващите му картини ще ги нарисува с кръвта нахалните журналисти, задаваши несериозни въпроси.


Тагове:   Бойко Борисов,   ГЕРБ,   СБХ,


Гласувай:
6



1. valsodar - За разлика от него Хитлер поне е бил ...
10.10.2011 20:37
За разлика от него Хитлер поне е бил професионален художник, който въпреки това, не е бил почетен член на съюзът на немските ( или австрйските ) художници.
Манията за величие прави смешни, всички които я притежават :)
цитирай
2. ssstto - Значи
10.10.2011 21:56
си имаме диктатор задминал Хитлер, добре че поне е разделен на две-ББ и Сидеров
цитирай
3. анонимен - RE:hypnogirls haileyyoung
02.12.2011 01:16
#grabbed[N - www.hjahhrflrsq232.blogspot.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782335
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094