Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 13:06 - С мутренски/милиционерски номера ГЕРБ спечели кметското място в Димитровград
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2324 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.11.2011 15:41


imageКаква разумна причина може да има един  кмет след края на сравнително успешен първи мандат да се откаже  да се кандидатира за втори, въпреки, че има големи шансове, но пък да се цари за общински съветник? Под големи шансове имам предвид двата най-многолюдни частни работодатели в града (Неохим и Неотитан), собственост на бащата на кмета (на Неотитан кмета е бил шеф), плюс най-голямата счетоводна фирма-на майка му. Такава е ситуацията в Димитровград, стиснат в олигархичния юмрук на Димитър Димитров, баща на спечелилия изборите преди четири години Стефан Димитров. Това онзи кмет (вляво), който заедно с колегата си от село Сталево подариха сом на Бойко Борисов.

 Упорити слухове се носят в Димитровград, че е упражнен натиск от ГЕРБ върху досегашния кмет Стефан Димитров за да не се кандидатира втори мандат. Вместо него от коалицията му "Да за Димитровград" е издигната непознатата Катя Панева. Така се освобождава терен за кандидатът на ГЕРБ Иво Димов, взел 37% на първия тур на изборите, а Катя Панева  29%,  и то само  защото кмета Стефан Димитров постоянно е курдисан до нея. 

 Според широко разпространения слух Цветан Цветанов е викал няколко пъти Стефан Димитров в София и го заплашил, че ако не се откаже да се кандидатира за втори мандат за кемт ще вземат фирмите на баща му и майка му. Това ми напомня как наскоро властта се закани с
мащабна проверка на незаконно забогателите лица, от която се очаква нищо да не излезе. 

И както се и очакваше Иво Димов от ГЕРБ стана кмет на Д-град.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9784528
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094