Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2011 17:38 - Освирквания за божественото име на Бойко Борисов в любимият му храм зала Арена Армеец (видео)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 5867 Коментари: 11 Гласове:
10

Последна промяна: 21.12.2011 17:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          

Името на божествения хипопотам, когото сме избрали да ни управлява по диктаторски-Бойко Борисов, вчера не беше посрещнато добре от феновете на мотокроса в посветения на негово храм  "Арена Армеец" по време на шоуто "Нощта на скоковете". Феновете вместо истерично да ръкопляскат го богохулно го освиркаха. Традиционните медии са все така сервилни-те не са чули освирквания, а екзалтирани викове на благодарност, но това е нещо обиновено и не си струва да се споменава. Mediapool пише:

Надпреварата беше открита от многобройна делегация на организаторите, а при представянето им зрителите бурно освиркаха Борисов и министъра на финансите Симеон Дянков...до края на вечерта всяко споменаване на името му  (на ББ) беше съпътствано с освирквания от феновете.

 Началната сцена с Дянков липсва торента в p2pbg (а аз се съмнявам да се е случила), но се чува как в края на състезанието публиката реагира негативно когато спортния министър Свилен Нейко започва да опява за безценната помощ за построяването на залата на своя тлъст и вечно жаден за благодарности бос. Това е второто освиркване за премиера, първото беше на мача на Лудогорец-Левски, като имаше и викове "Бойко, курво". По подобен начин (с освирквания) наскоро беше посрещнат Путин на боксов мач, а преди три години и колегата му диктатор от САЩ Джордж Буш на бейзболен мач.

 



Гласувай:
10



1. lambo - И в "Днес.бг" имаше статийка за събитието
18.12.2011 17:43
И стотици коментари отдолу
цитирай
2. ssstto - Да но
18.12.2011 17:53
в днес.бг се споменава ей така между другото, имаше едно изречение в статията, която беше посветена шоуто.
цитирай
3. kaleidoskop - Какво да кажа?
18.12.2011 17:53
Отрезвяване или неблагодарност? Изберете сами.
цитирай
4. gandolfini - възмутително поведение на публиката...
18.12.2011 18:13
как може да освиркват БокоТиквата ,да се засрамят ,извинят,и ако не го сторят да грабват по една лопата и на магистралата да отиват да копаат,или на село да сеят картофки.
Поздрави и успех приятелю и се радвам ,че я отрази тази новина.
цитирай
5. анонимен - е що стана са
19.12.2011 14:06
а кога ще го замерят с обуща да да доем а гледам
цитирай
6. анонимен - obi4aite Boiko, alternativata e Ceco. ti mislil li si za tova
19.12.2011 15:23
ceco treashe da prenaso4i motoristite s motoretkite naprao v publikata- stom neznaat ka da svirkat

v zalata imase agenti provokatori, izprateni ot sobstvennika na 6 sofiiski apartamenta i na diploma za bega4-raznosva4 na papaki. tova EGN organizira sistemnite osvirkvavnia sta4ki i rugatni po nasata liubima Tikva
цитирай
7. andrei - Ами най-накрая да му
19.12.2011 15:27
построим и гробница...да легне в нея,та да не стане.
цитирай
8. анонимен - За това значи
19.12.2011 15:28
ББ е изпаднал в дълбока депресия и загуби на тенис! А след такава тежка загуба, какво ли следва! Така се навързват нещата, намесват се центробежните сили, и хайде -
в открития космос. А дано....
цитирай
9. trubadur - Ехей, Ким Чен Ир е умрял!
19.12.2011 16:06
ЗА НЕГО ПИШЕТЕ БЕ, ЗА бОЙКО НИ ВТРЪСНА ДА ЧЕТЕМ!!!
цитирай
10. анонимен - Kogato bivshite govoriat za segashnite stava dosta interesno
19.12.2011 19:02
Тези палежи казват, че държавата на пожарникаря гори, заяви пред Нова телевизия по повод палежите на коли бившият директор на Национална служба сигурност Атанас Атанасов.
"Да не забравяме, че онзи ден вечерта премиерът беше освиркан в любимата му зала Арена Армеец.Това е среда на недоволни хора. В средите на бизнеса също са недоволни и възмутени. Говори се за герберски капитализъм и казват, че в тази държава Бойко ще казва кой ще работи и срещу колко пари", отбеляза членът на ДСБ Атанас Атанасов, цитиран от БГНЕС.
"Не искам да се плъзга общественото мнение в посоката, че Цветан Цветанов си вършел работата и хора, засегнати от действията на МВР, си отмъщават", добави Атанасов. Според него, има среди в държавата, които смятат, че не може със законови средства да бъдат защитени определени права и затова пристъпват към незаконови средства, което е много страшно.
Има психоза в София. Тази психоза води до ерозиране на общественото доверие във властта, защото няма отговор на въпроса как ще ги спре тези палежи държавата, подчерта Атанасов.
цитирай
11. анонимен - Е, добре де, като не им харесва, че им ...
20.12.2011 12:40
Е, добре де, като не им харесва, че им е направил зала къв го дирят там?
Да си ходят на село, на чист въздух. Ще им е спокойно и приятно на хората.
Много ясно, че са групички платени провокатори. На никой, които беше там заради мотоокроса, не му пукаше ни за бойко, ни за политика в този момент. Ама така на клип изглежда едва ли не, че хората са отишли заради ББ. От всяко нещо се прави политика в тая държава!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811480
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094