Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2012 10:58 - Маекенът Бойко Борисов кълчи кълки, не го интересуват бедстващите в снега българи, само той да блести в новините (blingee)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1274 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 11.01.2012 14:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     image


Вчера най-великият откривател на затрупани в снега- санбернара Бойко Борисов даде да се разбере, че вече се е пенсионирал от тази си дейсност. 

Той вече е генерал-главен-редактор на новинарските емисии в страната, оформя ги по свое желание и разбира се поставя на първо място най-важното за обществото-себе си.  

На откриването на спец-съда Негово Сияйно Величество не  разреши да се отвори дума нито за хилядите българи, които мръзнаха затрупани по магистралите, нито за другите които продължават да мръзнат без ток, защото проблемите им биха засенчили бляскавото му хот-КУтюР дефиле из съда. 

Медиапуул пише как помолен все пак да отговори на няколко въпроса, суперегоцентричният Борисов се обърнал на излизане и подвикнал:

"
Ако почнете да ме питате, нема да ми се види съдът".

Да, най-важното е да бъдем облъчени как той се клати като патка из "неговивия съд", а не проблемите на хората и корупцията в ГЕРБ-София. Когато Бар Рафаели показва бельо някой бута ли и микрофон в лицето с въпроси да я разсейва от 
кълчето на кълки, а?
  


Тагове:   Бойко Борисов,   медии,   ГЕРБ,


Гласувай:
5



1. viovioi - По Бойковата телевизия когато дават репортажи изглежда умен
11.01.2012 11:50
Защото го издебват внимателно га каже нещо що-годе нормално. Но обърнеш ли по някой друг канал не дотам щадящ го думите му ни се стоварват като чук по главите. Особено на тези от нас които не са загубили напълно себеуважението си. Защото както каза Кеворкян "гледаш върви по улицата някъкъв човек с овехтели дрехи изглеждащ смачкан, но небива никой да го подценява, защото къщата му е пълна с книги, защото е образован,чел е и е духовно богат, но е безсилен да се бори с глупостта, алчността, лицемерието и пошлостта възцарили се на власт в България "
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782373
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094