Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2012 17:33 - Бойко смята журналистите за свои роби:ще прекъсвате като си поканите друг от мене гост (видео бойковизми)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2889 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 09.02.2012 13:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Негова Магистралност, Великият диктатор Бойко Борисов, разбира се, заслужава полагащото на високия му пост специално отношение, на пълно покорство, защото той не е някакъв си премиер.. малък да го прекъсват. Който не вярва да погледне в протокола, пише го точно до "може да носи кирлива шапка на всички церемонии". Ама няма да му говорите така, госпожо Найденова! Можете да прекъсвате любовника си, Бойко не е свикнал да му се говори така!

Не знае ли водещата Дияна Найденова, че Негово Магистрално Величество не може да отговаря просто с ДА или НЕ? Защото най-краткият отговор е "Да/не, магистрали, магистрали, пречиствателни станции, аз, аз, аз". 

Затова не биваше да го прекъсва, а трябваше покорно да изслуша
за трилионен път фалшивите хвалби колко магистрали са построени, макар от това на всеки разумен човек вече му идва да повърне.  Но дори и да ни в страх, че ще повърнем асфалт е наш патриотичен дълг да не прекъсваме Бойко и да слушаме за магистралите. Не знае ли Дияна Найденова, че като говориш с Бойко Борисов не трябва да си по-висок от маркировъчната линия по магистралата?! Поздравления Бате Бойко, с това официално надмина Тодор Живков.





Гласувай:
11



1. idealist - Гледах го това аз
08.02.2012 18:07
Много просташки се държа премиерът-слънце
цитирай
2. momchil - Абсолютно беше прав в случая. Не ...
08.02.2012 18:15
Абсолютно беше прав в случая. Не може да се иска, от който и да е премиер да отговаря само с да и не. Има въпроси, на които не може а се отговори само с да или не или само с две . Има отговори, които за да бъдат разбрани се изисква определено ниво на интелигентност. Има хора, които и с две и с двеста думи не разбират.
цитирай
3. viovioi - И аз мисля че Борисов беше прав в този конкретен случай!!!!
09.02.2012 12:59
Тази измислена кикимора адски дразни с протяжните си въпроси и безсмислени паузи между думите, като по този начин натрътва въпроса да ни извади очите. Много дразни тази Найденова с това опасно близо. Да я свяля у време Росен, че му пада рейтинга с това овчедушно лигаво същество.
цитирай
4. ssstto - Отговори
09.02.2012 18:23
които изискват определено ниво на интелигентност може и да има, но ако отговорите са винаги "магистрали, магистрали, магистрали", очевидно идва от човек, смятащ, че зрителите му са с ниво на дресиран пудел.

Найденова наистина е дразнеща като я гледа човек по телевизията, но viovioi, тя сигурно е още по-дразнеща на живо. А точно това политиците заслужават.

За това интервю не съм сигурен, но в предишното интервю, онова с картофите, тя помоли "беееез мааагистрааааали".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807681
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094