Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2012 16:41 - Кугърите полетяха, след като бяха ухапани от мутирал радиоактивен батман, не че Бойко е излъгал, че не стават за нищо през зимата
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1436 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.02.2012 22:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В понеделник сутринта смелият ни премиер обяви на всеослушание, че купените от злодея Станишев хеликоптери Кугър с които смята да полети на спасителна мисия от Пловдив до село Бисер нямат системи против обледеняване и може да паднат.  

Но Бойко Борисов с риск за живота си се качи на Кугърите и те като по някакво чудо полетяха, и успешно покръжиха из Хасковско, вдъхвайки увереност на отглеждащите кауни и карпузи селяни.

После се оказа,
че тези точно тези Кугъри са имали обледеняващи системи. Но Бойко Борисов не е излъгал. Кугърите са нямали  системи против заледяване, докато един радиоактивен батман, мутирал в министър-председател ухапал хеликоптерите и на тях чудодейно им пораснали противообледеняващи системи. Всеки знае какви чудеса се случват след ухапване на мутирал радиоктивен организъм.

 Медиите като цяло не оправдаха достоверността на премиерските твърдения за Кугърите и, че министерство на армията не поддържа противообледеняващите системи на всички хеликоптери, защото така цялата хамлетовска драма щеше се окаже не достойна за Оскар, а голяма лъжа и гаф на българския Джордж Клуни. Но така е когато медиите са ухапани от мутирал радиоактивен батман, влял им отровни за обективността им потоци от пари в кръвта и затова са неспособни да казват истината.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805332
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094