Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2012 20:12 - Бойко Борисов се снима с шерпите на Магистрала „Тракия” за да си мислите, че и той я е строил, докато с едната ръка ядеше филия, а с другата риташе топка (снимк
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1780 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 02.05.2012 22:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес е "международния ден на труда", и както всеки истински българин от две от тези думи направо ще се спукам от смях, щото кой е луд се труди, като има влог от 100-200 хиляди лева, и чака лихвичката?! А какъв е идеалния начин Бойко Борисов все пак да отбележи"деня на труда", ако не да накара хиляди шерпи да работят на днешния почивен ден в сахарската жега за да задоволят неговата мания по магистрали?!

 image

image

И за да бъде всичко идеално първомайско на  магистралните роби ще им бъде платено за извънредния им труд със снимки на Бойко Борисов с тях. Няма защо да се учудвате, Симеон Дянков след като опука фискалния резерв смята да замени българския лев с ново платежно средство:календарче с лика на с любимия лидер ще бъде равно на един стар лев, а горните фотоси на 2. Аз имам на компютъра си около три милиона снимки с ББ, така че следващата година ще съм милионер.

Пред медиите Бойко Борисов
се изкефил, че на 1-ви май на ЛОТ4  работниците били повече, отколкото хора имало на митинга на БСП. Което естествено е 100% вярно, макар хората да са отишли да магистралата не за да работят, а за да се снимат с Бате Бойко. И освен това, според премиера в БГ има повече обективни медии отколкото в целия ЕС.  Но без майтап-на 1-ви май  на ЛОТ4  работниците наистина са били повече, отколкото на митинга на БСП, защото към работещите трябва да причислим и журналистите от свитата на Бате Бойко.



Гласувай:
4



1. deathmetalverses - Хе-хе-хе! :) !!!
02.05.2012 14:18
Приятелю, винаги си ме кефил с неотразимото си чувство за хумор!

Извинявам се, че рядко влизам в блога ти, поради липса на достатъчно лично свободно време, но винаги съм приятно изненадан от теб! Бъди жив, здрав - млад, прав и корав!

Здравко
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782262
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094