Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2012 15:18 - Мюфтията на годината Бойко ефенди: Аллах е казал, че когато фактите говорят и боговете мълчат (бойковизми)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3587 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 29.05.2012 21:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Незнайни са пътищата на мислите в бляскавия Бойкоборисов ум. Там лъжи като "скандинавските държави са първи по броя на самоубийствата"  са живи напук на статистиката. Заради политическа си некомпетеност понякога Бойко Борисов се затруднява да говори по важни проблеми като младежката безработица, цените на картофите. Но пък високото му самочувствие му помага да излезе от затруднението - с бойковизми. Днес премиерът продължи спора си с Ахмед Доган, който го обвини за лошото състояние на икономиката.  Бойко пък се защити с фикс-идеята си за стабилните ни държавни финанси и пренаписа Корана с поредния си бойковизъм:

Дори Аллах е казал, че когато фактите говорят и боговете мълчат.

Което може и да е вярно ако Аллах е българин и затова е диктувал  на Мохамед  български народни поговорки. Медииите ни естествено са във възторг от откритието, че Аллах е българин и не си дават труд да опровергаят Бойко ефенди.

 Но Ахмед Доган наистина нищо не разбира-държавните финанси наистина са цъфнали и вързали като блатни кокичета. Само че те са единственото красиво нещо... в цялото блато. Едно блато, даже и с кокичета  си остава кална, неплодорона, пълна със змии и опасна за разходка дупка. Това Бойко го знае, защото вчера беше в Хасковско да пресажда блатни кокичета

 image



Гласувай:
4



1. chavdar01 - СЕЛЯМ АЛЕКУМ,БОЙКО АГА!
29.05.2012 15:25
НЕ Е НУЖНО ЧОВЕК ДА Е МНОГО ПРОСТ.....МОЖЕ И МАЛКО!
цитирай
2. анонимен - Наистина ли?
30.05.2012 10:53
Дори Аллах е казал, че когато фактите говорят и боговете мълчИМ е искал да каже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782276
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094