Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2012 21:35 - Преди вицепрезидентският дебат между Джо Байдън и Пол Райън
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2204 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 12.10.2012 08:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Тази нощ , около месец преди изборите, в поредния си отчаян опит една изостанала  комунистическа страна от третия свят с 16 трилиона долара дълг, което е 5000% от БВП и, ще проведе едиснтвения си кандидат-вицепрезидентски дебат, защото отчаяно иска да настигне процъфтяващата нашенска демокрация. 

 От страна на демократите ще излезе действащият 70-годишен вице-президент Джо Байдън, а за републиканците - конгресмена Пол Райън, на 42 години, който много разумно се кандидатира освен за вице и за още един мандат в Конгреса.

Дебатът се очаква с огромно нетърпение и от демократите и от републиканците. След катастрофалното представяне на Обама в първия дебат с Мит Ромни демократите се надяват Джо Байдън да спаси кампанията на Обама. Републиканците пък се надяват Пол Райън да повтори победата на Ромни и така увеличи рейтинга му. Докато преди първия дебат Обама водеше между 2 и 7%, в момента различните проучвания дават различна картина, в някои води Обама, в други Ромни, а в трети са с равни проценти.

Демократът Джо Байдън е бивш сенатор и бил на 15 дебата досега, докато на Райън ще му е за сефте. През 2008 Байдън се представил страхотно на дебата със Сара Пейлин, по-добре дори и от Обама, а той е имал три възможности да го надмине.  От друга страна щабът на Обама се струхава от Джо Байдън, защото вицето е склонен да прави гафове. От трета страна пък и Мит Ромни е същата стока. 
 
Всъщност това няма да е точно дебат, е, само половината ще бъде, втората част от шоуто ще бъде в стил традиционна среща на американски политици с избиратели - което значи, че селяните от залата ще задават въпроси. Това се отнася за слeдващия дебат  между Обама и Ромни. Предварителанат тема на дебата е обявена като вътрешна и външна политика, но с най-голям интерес се очакват въпросите за здравеопазването, абортите, точната позиция на Мит Ромни по предните две, защото той я мени всеки ден,  Бейн Кепитъл, 47-те% от американците, дето са хрантутници (по Ромни, Райън ги смята за 30%).



Гласувай:
3



1. анонимен - TDxuzBAJfdXwqTZ
26.10.2012 17:20
21AVso <a href="http://rnjlvzfvbqlu.com/">rnjlvzfvbqlu</a>, [url=http://ngxmmrwgmbol.com/]ngxmmrwgmbol[/url], [link=http://rtthtyrswmdq.com/]rtthtyrswmdq[/link], http://znpeizynhvxn.com/
цитирай
2. анонимен - cuHxyjOwS
27.10.2012 20:37
PlSHRf <a href="http://mqjdklorgqtb.com/">mqjdklorgqtb</a>, [url=http://hyniduflptds.com/]hyniduflptds[/url], [link=http://jhgxyqejvriq.com/]jhgxyqejvriq[/link], http://pwwehisqannb.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782726
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094