Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2013 18:54 - Нова порция шменти и капели от Бойко за Буда (бойковизми/дзеновизми)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2528 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 07.02.2013 06:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageДнес безценният ни духовен учител Бойко Борисов благоволи да ни даде дзен обяснение що е то Буда: Логичен е въпросът откъде идва "Буда"? Знаете, за съжаление, че тогава ми се случи едно нещастие - 1997 г., когато взривиха на Цветелина джипа. Това дело се казва "Буда".

 Всъщност не, твоето дело за вербовка се казва Буда...А агентите провокатори на тъмните червени сили с кодови имена Биволи Го заклеймиха като лъжец. Или поне, че е объркал датите:Делото за оперативно наблюдение "Буда" е образувано на 24 февруари 1997, а джипът на Цветелина гръмва месец по-късно, на 27 март 1997.

 О, мъдри Буда помогни ми да прозра обърканите ти думи, защото сигурно има някакво разумно обяснение. Например - Бойко Борисов, както винаги в типичния си манипулативен стил, се опитва да се измъкне, без да забелязва, че затъва, а в главата му е пълна каша, но това не може да я вярно?!  Оммм. Да не би ГДБОП са знаели месец преди атентата срещу Цеца Секса, че ще я взривят? Оммм.

Да видим какво би казала в новините в седем Миролюба Бенатова-правоверната будистка: Създалият папката  Буда - вербовчика Младен Георгиев, сега главен секретар на ДАНС е имал срещи с Бойко Борисов и галено го е наричал Буда. Когато взривяват Цветелина,  Младен Георгиев подсъзнателно дава идея делото за разследването на атентата да се кръсти Буда. Вярвам,че това тълкувание на думите Му ще влезе в будистката библия, когато тя един ден бъде написана.

 Друго нещо, което каза Негова Тибетност : Костов и Атанасов ги тресеше тогава треска дали царят ще се яви на избори, че просто имаше зверски натиск да разберат това. (онова за Симеон Втори)

 Медиапул се опитва да внесе съмнение в душите ни: Всъщност през февруари 1997 г. Иван Костов не е министър-председател, а лидер на опозиционната тогава СДС.  

Добре, ама, нали Бойко е станал бодигард на Симеон след като е бил снет от отчет? О, вярно, нали  винаги за всичко е виновен Костов? Може Бойко да е говорил за после, ама кой ли смее да попита кога е после. А какво  е казал  Бойко на Костов за Симеон? За Костов е ясно, че е по-черен от дявола, но Бате Бойко вземал ли е участие в шпионирането на политически противници?

По новините в седем бТВ,чието мото е "всички гледни точки", като стана дума за Буда дадоха дума само на Бойко, но не и на фактите за разминаването в датите, за Костов да не говорим, той  винаги е крив.  

За капак Бойко изтърси в типичен мутренски стил, без изобщо да сескитасва: Това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всичките, които стоите днес тук. Днес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всичките ви журналисти, на всички

Ама естествено, че можеш Буда, да не сме правова държава, ние сме теократична монархия.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782607
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094