Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2013 15:17 - Още през 97-а злодеите забелязали белега с форма на свастика на челото на Бойко и разбрали, че Той е Избрания (будализми)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2031 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 09.02.2013 11:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отворете си добре ушите и се пригответе  да ви паднат чакрите направо защото  какво дзен интервю само е дал великият мъдрец от Банкя на Мадам В -  според него още през 97-а година демоничните му врагове са знаели, че ще стане премиер! От друга страна - голям срам за будистката телевизия БТВ - Мадам В от вестник Преса им скри топката, като излезе с две интервюта с живият ни бог  за последните шест дни: 

Когато Борисов повтаря, че папки като Буда се създават, за да се злепоставят определени хора  Велева му опонира "Но едва ли през февруари 1997-а някой е знаел, че вие ще станете премиер". Тогава телевизионния манекен Бойко Борисов отговаря "Хайде бе... Още тогава те виждаха, че аз имам огромен потенциал. И тези хора, които работят с мен, видяха оперативни интереси".

Доскоро Буда се стараеше да спаси валящият се в калта си имидж с неспирно леещи се от устата му лъжи, че службите били създали Буда заради Симеон Втори, Тодор Живков или Цеца Секса.  Но вече и това не е вярно

Оказва се, че агентите на злото наметнати с черни парцаливи роби, възседнали дракони неуморно търсели Избрания и през 1997-а го забелязали, и  прозрели, че Той ще застане начело, и ще ни поведе към светло бъдеще. Издал го белегът Му на челото, белег с формата на свастика. И още тогава преди 15 години му спретнали компромата Буда за да го държат сега в ръцете си.

 Такива нелепи, свръхестествени и непоследователни приказки в стил Хари Потър са за неговите последователи с интелектуално развитие на осемодишни, като например Едвин Сугарев,  последователи, които ще се вържат на всичко, независимо, че противоречи на  предишните изсмукани от пръстите обяснения .

 А мадам В трябваше да попита Буда "А вие знаехте ли, че ще станете премиер?"



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812509
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094