Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2013 17:05 - Буда е сътрудничил на „демократичните служби”, призна шефката на кабинета му (будализми)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1541 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 10.02.2013 09:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Цъфвайки в Будистката Национална Телевизия (БНТ) шефката на политическия кабинет на министър-председателя - г-жа Фън Шуи (Румяна Бъчварова) изля в нежните ни ушенца поредния дзеновизъм:   

 От публикуваните документи става достатъчно ясно, че премиерът е сътрудничил на "демократичните служби" по времето на кабинета "Костов".

Бъчварова гостува на Асен и Сибина Григорови -  доскорошни любимци на туитъртджиите, докато не се разкриха като придворни баданарки . Григорови   решиха да премълчат делото за оперативно наблюдение (ДОН) „Буда”  и се съсредоточиха върху начина, по който се публикуват документи”. 

Преди това Григорови и техният съвет на будистките  мъдреци, включващ  Мадам В, агент Дарик радио и борецът срещу влечуги Зюмбюлев прекараха повечето си време карайки се за компромат от преди 20 години и когато опряха до Буда обсъждаха повърхностни странични въпроси  като кой бил извадил документите, защо сега, и изобщо се държаха сякаш се гордеят с престъпната ориентация на Буда. 

Защо думите Бъчварови са дзеновизъм ли? От една страна са в противоречие с думите на самия Буда, че бил подписал отказ да е доносник. От друга са в пълно съгласие с думите на... пак наБуда, че винаги е помагал на  "демократичните служби" . 

Като стана дума за  "демократичните служби", същите са разследвали без резултат освен ИПОН-а на Рапона и СИК, и ВИС, като в същото време са имали за агенти Доктора,Маджо и Поли Пантев.  
 



Гласувай:
9



1. chavdar01 - МАФИЯ!
09.02.2013 17:16
КОЯТО НЕ ЩЕ ДА ИЗПУСНЕ КОКАЛА!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9784319
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094