Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2013 14:24 - ГЕРБ със смс-и към чиновниците: да защитим Бойко; докарват "привърженици" пред парламента с автобуси и под охрана
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3670 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 21.02.2013 09:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изборите още не са започнали и калинките на ГЕРБ атакуваха с цялото си безочие . 

Около двеста души се събраха пред парламента, скандирайки "Искаме Бойко!" съобщават Труп и 24часа

След като вчера обаче стана ясно как пиарите на ГЕРБ командорят депутатите по имейла какво да говорят, дали сега някой ще повярва, че митинга в подкрепа на Бойко е спонтанен? Някой освен медийните курви на диктатора Буда?

Юри Ангелов от агенция ПИА съобщава в туитър, че обявените за "протестиращи" в подкрепа на Борисов са докарвани с автобуси на градския транспорт и под охрана. Имало и телефон за връзка. Фактор също публикува снимка:
image

Безсрамието на ГЕРБ обаче просто не знае граници. Защото се оказва, че при "протестиращите" е пристигнал биячът на диктатора Буда Цветан Цветанов за да се снима с тях. 

Просто всичко е било организирана от пиар щаба на ГЕРБ фотосесия за новините довечера. Да се види, че не сме сами. Че яхнахме протестите. Че нашите протестиращи са по-добри от вашите. 

  ДА, АМА ДРЪЖКИ. На лъжци и терористи не вярваме.

И това не е всичко. Чиновниците получавали СМС-и да подкрепят Бащицата. ГЕРБ може да отрекат, както сутринта шефа на СДВР каза:"ние нямаме на щат снайперисти". Ама имаше снимки със снайперисти във Сега. 

От администрацията на Народното събрание пък съобщили пред   БГНЕС, че "ръководството тотално се е скрило и не иска да общува с никой". "Те са като попарени, никой нищо не говори", казаха още от там и добавиха с ирония: сигурно не са получили "тезиси за говорене по темата" от пресцентъра на ГЕРБ. 

 Пред парламента Цецо крещеше на гербаджиите "12 000 са подкрепили Бойко Борисов във Фейсбук". Ама пред парламента "спонтанно" се появиха 200. Щото Фейсбук ботовете днес се увеличиха с 11 800. 

На следващия ден21.02-На фона на наглостта на гербаджиите, бТВ продължава дасе държи като медиина курва на Бойко. Сутринта бТВ се включиха на живоза да покажат "протеста" в подкрепа на Бойко Борисов. Имаше трима човека, ТРИ-МА.



Гласувай:
13



1. blogerka - Гледам
20.02.2013 14:38
по седем дни и не вярвам на ушите си!!!Ж.Желев, КОЙТО АПЛОДИРАХМЕ В ДАЛЕЧНАТА 1990 в зала УНИВЕРСИАДА защитава комунисти и ченгета!!!!
цитирай
2. balar - някой някога
20.02.2013 14:52
е казал Всичките са Маскари. и сега важи както и тогава. А какво се прави с лекетата. Чистят се.
цитирай
3. ssstto - Който иска да защитава,
20.02.2013 14:54
негово право си е, ама срам за него ако защитава диктатора Буда, дето избяга от паметника на Левски.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9809893
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094