Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 15:46 - Имало сигнал за убийство на Бойко, ама друг път
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2722 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 23.02.2013 13:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Появили се на телевизионните екрани патологичния нарцисист Бойко никога не е пропускал да изговори страшни глупости,както стана днес, когато истерично се изцепи  в парламента, че имало сигнал от чужди служби, от преди четири години, че Ахмед Доган го е поръчал.

По повод на поредната логорея на Баце бившия   директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров обясни по Дарик радио :

Да имало един такъв сигнал. Но разузнаването доказало, че е фалшив. И това е класифициарана информация. И Бойко Борисов няма право да я знае

 БТВ изобщо не се усъмниха във съобщеното от Бате си Бойко и го нарекоха "бомба". Оказа се, че е гръмнала бомба, ама щото балона се пукна. 

По-късно пред Фокус Баце обяснил, че е разбрал за атентата от шефа на разузнаването преди 15 дни. После обаче тоя шеф отрекъл - нито е казвал такова нещо на Бойко, нито, че знае за такъв сигнал. 

Друг син генерал - Атанас Атанасов мисли, че сценката  на Бойко Борисов е била с цел да отклони вниманието от проваленото си управление и нерешените проблеми на хората. Той не изключва самия Борисов да е поръчал този сигнал, защото е бил в тези среди. Къде беше Бойко толкова време, къде се кри, а :)

Според бившият началник на НРС генерал Киров категорично не може да се говори за атентат от Доган. Той съобщава, че след като е получил тази информация въобще не е говорил с Доган, защото е преценил, че това е несериозно. Генерал Киров смята, че Борисов си е изпуснал нервите или иска да удари ДПС и да втвърди електората си.

Шефа на е-вестник пита: защо когато Биволъ пусна папките Буда и те се оказаха истински много хора ревнаха:КОМПРОМАТ, а сега, когато няма нито един документ изнесен да се види повечето хора мислят, че поръчката за убийството на Бойко е истинска? 

Президентът Георги Първанов (2002-2012) заяви, че ”няма документ, в който да се визира български политик, поръчал друг български политик, по мое време”.


Тагове:   Бойко Борисов,   бТВ,   ГЕРБ,


Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806936
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094