Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2013 11:24 - Бойко вчера:Пенсионерите изядоха фискалния резерв. Днес не се разкая, извадили думите му от контекста (видео бойковизми)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 5247 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 14.04.2013 12:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


 ГЕРБ ви честити предизборна кампания 2013-а, открита вчера в Пловдив лично от великия вожд Поразяващия Ушите. Той, след месец криене изгря като руски метеорит  на медийния небосклон, произведе взрив от ужасни обвинения, от които нежните ви ушенца биха прокървили. Ако не сте от племето на гербаджиите де и затова нямате имунитет (а именно-мозъкът ви работи и помните как ни опяваха, че всичко си му е наред на резерва, и как ББ като Станишев вдигна пенсиите предизборно). 

А ако  сте от гербаджиите, това изобщо няма да го сметнете за издънка и разбира се, ще го сложите в златния си фонд, редом с Картофите, Овчарите и "Варна, ще си останете село", надявайки се Баце да ви спаси от пенсионерите, дето изобщо не са жертви на кризата, а жива всеядна напаст.

За жалост се намериха хора да му противоречат  на Бойко Борисов, завършил вишу при един от стоте най-видни икономисти в света (Дянков, ако сте забравили), а също и псевдополитици, които се възмутиха от безценната мъдрост на Баце, но на всички тях дни са преброени, само почакайте да дойде Победата. 

 След критиките, днес, вероятно за да не стане нов сакатлък с ново изпълнението на живо, чрез пресцентъра на ГЕРБ Баце  напълно в духа на "иди ми, дойди ми", се опита да се отметне от казаното без да се извини, защото думите му са били извадени от контекста от злия комунист (каквито сте и всички вие, критично настроените) Станишев . 

Вестник Труд беше един от малкото правоверни будистки онлайн медии, премълчали бойковизъма, защото там имат рапони в ушите си. А също и в бТВ, където имат и на очите си.



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782212
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094