Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2013 09:09 - В парламента: тормозения и изнервен от медиите Бойко-добър матриял за СРС-та на воля (видео)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2462 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 22.05.2013 21:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Познай кого пак хванаха със свалени гащи?

Приет несъмнено от някакви врагове на държавата нелегитимен закон позволява на журналистите не само да препускат като стадо диви мустанги навсякъде из коридорите на Народното събрание. Не само това, но и да снимат като обезумели щуращия се из кулоарите Велик Вожд и  Учител на българския народ, без строго да зачитат неговото желание да не го правят. Колко скандално, нали? Пак СРС-та, нали?!!! 

Първият работен ден на парламента вчера беше един срамен ден за демокрацията, защото журналята успяха да го опорочат и вгорчат, снимайки където сварят  истерясалия от това Борисов. Бойко  беше така изнервен и с толкова виско кръвно, че се наложи да му бият обща упойка. Напълно нормална процедура ако си полубог.

  Не им ли стигна, че ги води по магистралите, не им ли стигнаха СРС-тата от тоалетната или буйстващия Волен? Не разбират ли тези болни мозъци, че лидера на първата парламентарна партия е с крехка психика и манталитет на обидено дете, и трябва да бъде щаден, а не да го побъркват, дебнейки ко за да си произвеждат СРС-та и сеир?

 Миналия ден Цецо предложи да се отнеме лиценза на ТВ7. Затова, медиите, "стига де, така ли ше работиме в парламента"? Ако не искат да почваме да си отнемаме лицензи, моля, да се държат по правилния слугински начин към шефа на мутренската групировка ГЕРБ, а именно-да провеждате политка на  безусловна подкрепа.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807920
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094