Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2013 23:02 - "Хакнаха" Фейсбука "на" Бойко, щото в ГЕРБ са калинки
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2057 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 29.08.2013 11:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Категория: Faceboko

Социалните мрежи Фейсбук и Туитър имат система за защита с проверка и удостоверяване профилите на известни личности.
Истинският им профил във ФБ се познава по  image зад името, в Туитър е подобно. Не всички са минали процедурата (доброволна е), например писателят Тери Пратчет, който е и запален компютърджия не е, но Ангела Меркел-да. За разлика от българския и Франкенщайн-Бойко Борисов.  

Две седмици, от 13-ти август, ГЕРБ  се кумиха и ни проглушиха ушите, че само Бойко да си направи профил и ще станем най-компютърно грамотната нация. На 27-и най-накрая Бойко Борисов изгря във Фейсбук и настъпи нова златна ера в интернет. Почти, защото същия ден световните борси реагираха с ужас и се сринаха...Или ако се вярва на масонските медии-заради новината за Сирия, но ние знаем истинската причина.

Обаче в ГЕРБ нали са калинки, пропуснаха момента с удостоверяването на истинноста на профила на Бойко Борисов. Така  facebook.com/boyko.borissov.7 се нареди неразличим до профилите на другите Бойковци, като една от многото тикви на бостана. И ако започнат да го докладват като фалшив-БУМ, няма защита и тиквата ще стане на тиквеник.

Така днес страницата на Бойко изчезна, най-вероятно защото е бил докладвана много пъти, че профилът не е истински и настъпи истерия в медиите, дето в началото не забелязаха липсата на  синия печат, чунким са чували за verified profile.

И наистина - не всички бяха впечатлени от дебюта на Баце във Фейсбук и изтъкваха, че в този профил не пишел точно той, а пиарите му, сочейки за доказателство убийствената  скучност на изказа и пълна липса на бисери, достойни да станат водеща новина.  

Но слава Богу, че профилът му е недостъпен, защото вижте какво роди брилянтната му уста офлайн: Хакнаха ми страницата във Фейсбук, много им дойде на комунетата. Явно ще им преча и да умра. Как само ми липсваха бойковизмите, ах, спри сълза.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805615
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094