Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2013 14:11 - Останала е една Тиква, вярваща в изрода Дянков
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2160 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 03.09.2013 11:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Категория:почти страхотни идеи 

След тях щетите ще са такива че няма оправяне. Oще един Дянков няма да можем да намерим - да стегне така колана, че да излезем от тази финансова криза
.

Това каза миналата седмица Артистът, който докато ни управляваше с едната ръка рисуваше, с другата свирше на акордеон,а от глава до пети целият бе нахален като тапир. И сега продължава с нахалствотоси без да усеща, че стяга примката около врата си, обяснявайки се в любов към Цункащия Джиджито. Или може би се опитва да се самоубие, щото е Артист, и като не е в управлението се депресира? Скапани комунета, дека скрихте слънчогледите за натюрморта? 

 Дянков, въпреки че се хвалеше неведнъж, че ни е извел от кризата, не е-безработицата при него растеше, докато стигна 12%, а растежът едва креташе. Освен това:каква финансова криза, агонкоолу? Аааа, онази с пресъхналите чужди инвестиции, която се случи при Дянков ли?  Дянков, който беше изгонен от ГЕРБ и после всички гербаджии гракнаха, че били против нечовешката му неолиберална политика, ама тайно? 

 А малката Малка Пица Горанов, нали чиракуваше при Дянков? ГЕРБ да му лепнат на пицоида етикета "още един Дянков, който така ще стегне колана за да ви извади от кризата" и после да не питат защо бълбукат. А всичките неолиберални НПО-та около Зомбирано Общество? Там е пълно с "икономисти", дето с радост биха се заели със затягането на колана около врата на България.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782465
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094