Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2013 11:40 - Огледалце, огледалце, я кажи, кои са умните и красивите, и кои грозните парии, или как започна разделението (видео)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2226 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 11.09.2013 14:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Днес батальона на ситите се строява (на снимката-техния водач Цецо Фет), за да падне утре Бастилията,но преди това за вдъхновение да си припомним как се появи най-новата теория за арийската раса на красивите и интелигентните, която ще ни управлява после, защото те във всяко едно отношение са по-висши същества. Все пак корони за миски не се раздават на всеки.

Виктор Цолова, преди да бъдат тикнати в концлагер от БТВ и после спасени от там от Нова телевизия, доста се тръшкаха в ефир в търсене на отговор на въпроса: кой разделя протестиращите. Кой беше тоя, дето ни раздели на млади, умни и красиви, с ценности, а другите остава да са боклуците, заслужаващи само газови камери, нали?

 За съжаление май не са гледали собствената си телевизия бТВ. Защото разделителната линия с ентусиазъм и надменност беше начертана от политкомисаря/брандмениджъра/изгряващата-звезда-на-Хитлерюгенд и #ДАНСwithme Зорница Миткова в "Лице в лице" на 18.06. Тогава за първи път се натарапи моралното и физическо превъзходство на протестърите:

-Там се каза, че това е протеста на красивите и интелигентните.

-Че #ДАНСwithme не е като зимните протести. И четиримата, поканени като лица от протеста казаха, че не са ходили на зимните протести. Всъщност двама се тупаха в гърдите.

Горделивата Миткова работи в агенцията на Ивет Добромирова, бивша пиарка на служебния премиер на Бойко Марин Райков. Тя призна, че много искала да има такива протести, мечтаела си за тях, защото десните не били представени в парламента (въпреки,че по закон депутатите представляват всички избиратели в района си). Във видеото се вижда как си противоречи, но водещите май са си глътнали езиците от надмеността и.
 
Така се роди появи бранда ХУИ-хубав, убразован, интелигентен, а с това и ХУИтата.  Рекламния рефрен беше подет от сините отломки Михаил Неделчев, просълзил се пред ПИК да описва протестърите като интелигентни, образовани, млади и расиста Калин Янакиев, отишъл и по далеч с качествените хора, а дневник се скъса от протестно "порно".

И така се оказа, че една от основната ценност на псевдодемократите от  #ДАНСwithme  е външният вид. Също както сините очи и руста коса били за хитлеристите. 



Тагове:   протест,   ДАНСwithme,


Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781956
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094