Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2013 09:16 - Бойко Борисов пренаписа присъдата на австрийския съд-Хохегер вече е осъден заради Сергей и Моника
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2972 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 17.09.2013 22:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изглежда, че един австрийски съд ще трябва да преразгледа мотивите си за присъдата на местния лобист Хохегер, след като по-висша инстанция (Бойко Борисов) постанови истинските причини, заради които следва да бъде хвърлен в затвора. Миналата седмица съдът в Австрия осъди Хохегер, защото помогнал на Телеком Аустрия да прехвърли около милион евра в сейфовете на една австрийска партия чрез фалшиви фактури и други тарикатлъци. Но това може скоро да се промени.

 Защото  Вождът на Фейсбук Бойко Борисов зачерта решението с червен химикал и обяви на стената си Божествената истина, че  Хохегер е получи 2,5 години затвор, защото е получавал пари от Сергей Станишев и Моника Йосифова. След тежката Му дума австрийския съд няма накъде да мърда, освен почервенял от срам от допуснатата грешка да я поправи, подчини се бе!!!  
 image
  Корумпираният мръсник Хохегер се къпе в парите, пратени му от Станишев, снимка- ГЕРБ. 

Някои медии, като Сега, съзнавайки, че сред читателите им има и такива с акъл на калинки дори изрично уточниха :Присъдата на Хохегер няма връзка с лобистките договори, сключени от правителството на Станишев за реклама на България в ЕС.

Но шарлатаните, които в България минават за новинарски сайтове и са много бързи в разпространването на лъжи и манипулации се хвърлиха да тиражират невярното откъм фактология послание на Бойко Борисов, без да поместят дори и уточнение за какво е бил осъден Хохегер, какво остава за критика към всеобщия любимец.  На тях, а и на гербаджиите, не им трябва проверка на фактите, стига им, че е излязло от златните Му уста, а оттам не излиза какво да е, само от брилянт нагоре. 

Остава Той да изгрее по всяка телевизия и да пробва да ни пробута леко преиначената си версия на реалността,  както в случая  Р. Овч, само дето сега Дудука вече го няма за да свирят заедно своята фалшива песен, която омайва избирателите и ги кара да гласуват за ГЕРБ.



Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812324
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094