Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2014 18:34 - Плезидентската администрация, временно заета в Министерски съвет увеличи парите на плезидентството
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1954 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 11.09.2014 21:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Не е тайна, че част от министрите и зам-министрите са назначени от плезидента Плевнелиев в Министерския съвет по програмата за временна заетост за безпризорни протестъри, чиято специалност е вувузелене "За плавен преход към тиквена дикатура". Или беше "България за ГЕРБ"? А друга част от министрите са директно взети от президентството. По програма "България под  Чехъл".

 Това може би е тайна за медиите или пък се стараят да прикрият някак си циничността на службашкото правителство и масово са го изтървали в днешната новина за увеличаването на издръжката на плезидентетството с един милион лева.

И всичко това на фона на бедствията и бюджетните ограничения, в които се кълняха и плезидента и феновете му. Съкращения и още съкращения - за здравеопазване, образование, полиция, за всички други само не и за главния защитник на съкращенията. На фона на призивите на плезидента за смиреност. Очевидно призовава да сме смирени пред наглостта му. Да, нека се поучим от Плевнелиев, как се смиряваше пред Бойко Борисов.

А тези няколко човека от плезидентската администрация в кабинаета Близалков след месец се връщат при Плевнелиев. Излиза, че си вдигат сами парите. Което не е конфликт на интереси, а грижа наште интереси, нали? 

  От единия милион 179 000 са за разходи за персонал, а 801 000 лева са за финансиране на международната програма на президента и вицепрезидента до края на годината.  Да се надяваме, че с парите за международна самодейност президента ще спонсорира и заслужената почивка на Малдивите на изморените от тежката двумесечна служба в МС. Трудна работа е да осигуряваш плавен преход към тиквена дикатура, нали?



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805887
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094