Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 07:27 - Даже предизборната кампания на ГЕРБ се води по политиката на палачинката
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2361 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 10.09.2014 11:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да покажем на тия хора как се мятаме, колко са раздаваме
Да покажем как мятаме лопатите, колко са оцапани ботушите


Управлението на ГЕРБ ще се запомни с  всекидневното им обръщане на палачинката. Сутрин едно, вечер друго, мятане от една крайност в друга.

  ГЕРБ още недошли на власт прилагат тази стратегия и залагат на изпитаната рецепта, вчера едно, днес друго. В неделя откриха с гръм и трясък  предизборната си кампания в Арена Армеец, а в понеделник партията обяви, че прекраратява предизборната си кампания и праща кандидат депутатите да помагат в наводненеите райони. И да позират за предизборни фотосесии:

 image

Всъщност, прекратяване на предизборната кампания не значи, че  герберюгите  слизат от телевизионните екрани. Просто са се впуснали в нова пиар кампания по предизборна съпричастност и ще гастролират още повече по телевизора, нагазили рядката кал. С изключение на наш Боко, разбира се, той работи само по строителството на монументални обекти, от зала за 15 000 нагоре, вашите къщи са му малки.

 Ако ГЕРБ бяха толкова загрижени за наводненията щяха ли да правят  пищно и разточително откриване? Като се събраха умните глави в София ли разбрахa, че има наводнения? Не, разбира се, пак се разчита на овчедушието на електората, че няма да помни какви ги вършат по върховете на партията и няма да разбере, че лидерите им, начело с най-големия експерт, не са наясно какво правят.


Тагове:   ГЕРБ,   избори2014,


Гласувай:
5



1. getmans1 - Ааа, това е друго нещо вече ...
09.09.2014 08:51
Политика братче, както и парите на БСП за отопление на училищата в Мездра както и парите на Бареков /уж лични/.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806307
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094