Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 12:22 - Краят на дясната зима идва, Сириза ни страхува
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 5521 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 27.01.2015 14:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Победата на Сириза, предвещаваща край на бяснодясната политка в Европа първо докара до сълзи отчайващо обективните ни медии: 

image

 О, това е друг човек, но  реакцията на Ангела Меркел-Тачър, че Гърция вече не ѝ е роб е същата - шок и ужас, У-ЖАСТ. После на устата на псевдократските ни медии излезе синя пяна. Започна масирана атака за да ни сплашат и отвратят от избора, който са направили гърците.

Когато говореха за Сириза вчера БТВ и БНР хейтърски я кълняха, а половината думи бяха популизъм, популистка. Били популисти защото нямало да изпълнят обещанията си. А миналата седмица  правителство Боко2 като пусна програма с 400 цели и 1200 мерки, това много реалистично ли беше? 

 Искаме нещо ново, недоволстваме от статуквото, обаче като дойде Сириза дай да я удавям в плюнки. Защото не е правилното ново. Затова и нямаше репортажи от празнуването на победата. Защото надеждата може и да победи в Гърция, но лошото е, че Меркел загуби, а също и банкерите вампири. Гърците трябваше да  гласуват отново за същите мошеници, натрупали огромния дълг и превърнали страната в колония на Меркел и банкерите.

Изкарват Сириза крайно лява, но в ЕС, където начело на евросоциалистите е човек въвел плосък данък нормално е нормалното ляво вече да е крайно ляво. 

Повече от комична беше реакцията на Дейвид Камерън, който се уплаши, че победата на Сириза, ще застраши неговите планове. Та неговия план е да извади Великобратиния от ЕС!

А Иво Инджев вече сънува кошмари как Гърция излиза от ЕС , присъединява се къмЕвразийския Съюз на Путин и си сменя химна с Интернационала. Но няма страшно, протестърите ни вече сричат гръцки. 

Допълнение: в атаката срещу  Сириза от ФБ се включи и ексвъншния министър  Кристиян Вигенин. С подобен вигенизъм БСП не я чака нищо хубаво.


Тагове:   Гърция,   сириза,


Гласувай:
9



1. viovioi - Уникално фото на Меркел.
27.01.2015 13:50
Най-удачно е да го ратурим това сборище наречено ЕС. Да го пратим на бунището на историята, да не кажа на гъза на историята. Това уродливо квази-утопично изродче чий болен мозър роди просто се чудя? И нашите управници като някаква куку-клика само търчат за наставления, напътствия,критики и пр.алабалистики. Пфуу..
цитирай
2. raders - :))) Гърците наистина се изхитр...
27.01.2015 18:25
:))) Гърците наистина се изхитриха. Отмъкнаха триста милиарда от ЕС и сега се правят на ощипани моми. Няма и да ги върнат.
Лошото е, че парите са изпапани и тази нянка вече не съществува.
А онези от Евразийският съюз едва ли са толкова големи балами...
цитирай
3. tit - Твърде много страсти!:)
28.01.2015 01:48
Малко знам за СИРИЗА, за да имам мнение, но отношението на нашите "водещи" медии и специалисти подсказва истината. Стискам им палци да ги опровергаят!:))

Райдърс, те, отмъкналите триста милиарда се знаят поименно - що трябва всички гърци да плащат кражбата?
Още малко и ще кажеш, че трябва да покрия и аз загубите на КТБ и , както чувам, ПИБ!:)))
От де на къде, м?
цитирай
4. ok3223 - ЕС е опит за колонизиране
28.01.2015 10:12
и колкото по бързо го разтурим, толкола по добре за малките народи в ЕС. Защото в момента те са кукли на концци и всичко се решава от френци, немци и англичани, останалите правят само калабълък.
А интересите на тези стари колонизатори вече често не съвпадат с интересите на малките, които са болшинство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9785361
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094