Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 11:23 - Програмата на правителството=завръщането на ситиите+ВЕИфикация+саниране-Ломоносов-Кюри+овчари
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1610 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.01.2015 08:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Програмата на ГЕРБ през първият им мандат беше "Със затягане на колана ще се оправим като по магия":

image

Но след като паднаха от власт престанаха да опяват за финансовата стабилност. А миналата седмица когато правителството най-после си написа програмата за управление стана ясно защо писането и отне три месеца - тя съдържа  423 цели и 1155 мерки. До края на мандата това значи да се изпълнява по една мярка на ден и да се постига една цел на три дни.

На Асен Генов сигурно му се е завило свят, а прочутия му Бокометър се е счупил от розови цели и мерки.  Затова няма повече Бйкометър, а не защото нашите вече са във властта и не бива да ги излагаме.

  Сигурно една от целите е да назначим за министри, зам-министри съветници   всички протестъри , които до лятото яростно мразеха държавата. Без Антоанета Цонева, тя ще пише учебник "Как да протестираме", а Генов е започнал да боядисва Акропола в знак на протест срещу Сириза.

Сега  финансова стабилност  е заменена с друг словесен трик - саниране, за което в Германия има доказателства, че е неефективно, а у нас съмнения, че е далавера, но както казва Боко, трябва да им обещаеш нещо на хората.  Със сигурност до следващите избори ще има няколко санирани блока, които ще са подходящ декорна чийто фон геройски да се снимат министрите.

Увеличението на тока за да не страдат зелените пиявици се компенсира с проверки на ЕРП-тата. В областта на образованието мерките са да свалим портретите на Ломоносв, Жолио Кюри и Асен Златаров, за да постигнем заветната цел да произвеждаме повече овчари, козари и тираджии.


Тагове:   ГЕРБ,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805928
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094