Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 14:04 - Депутат от ДПС ви кани да оглеждате бюстове на 15 годишни в защита на евроатлантическото право да забременявате 12 годишни
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 5173 Коментари: 3 Гласове:
16

Последна промяна: 04.02.2015 20:21


ДПС да не организира Лолита Експрес?

  ДПС скочи срещу ограничавнето на социалните помощи на децата майки, с доста слаби и ужасно отблъсвкващи аргументи. Например депутатът им и крайно противна (в морален аспект) личност Илия Илиев днес попита:

Какво значи дете? Дали е дете или жена - решава природата. Отидете в една дискотека и вижте 15-годишните с какви бюстове са.

 А в парламента се изказа, че ранните раждания при ромите се толерирали от ЕС. Дали е така е спорно, но възникват някои интересни въпроси към ДПС:

1. А вие забременявате ли 12 годишни?

 2. Понеже одобрявате забремяняването на 12 годишни, ще дадете ли 12 годишната си дъщеря за жена на колегата депутат Перверз Педофистан? Така ще затвърдите евроатланическите ценности.

3. Тоест депутат от ДПС обикаля дискотеките да гледа бюстовете на 15 годишните? Сериозно ли ДПС, от партията да не органзирате обиколки по дискотеките?  

 Май в ДПС смятат, че правата на ромите не са част от правата на всички, а над правата на всички? Могат да видят как е в Америка, където ранните раждания се смятат за сериозен проблем без значение на етноса. Децата трябва да учат, а не да раждат деца. И си спестете Ромео и Жулиета, тогава средната продължителностт на живота е била 30 години.

Въпрос и към правозащитниците: не ви ли се струва, че коментара на депутата е не само отблъскващ, но и сексистки?


Тагове:   ДПС,


Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - ИЛИЯ ИЛИЕВ Е ПЕДОФИЛ!!!
04.02.2015 15:03
ТОЗИ ДУПЕТАТ-ЦИГАНИН Е ПРОСТО ЕДИН ДОЛЕН ПЕДОФИЛ!!!
ДАЛИ АКО СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА ДЪЩЕРЯ МУ ЩЕШЕ ДА МИСЛИ ТАКА?!
цитирай
2. demonwind - Това, че по дискотеките (чалготеките)
05.02.2015 11:06
има 15 годишни курвета (крави) с напращели цици, кълчещи се гротескно под звуците на Тони Стругаро и сина му - циганоида Фики, съвсем не означава, че деца трябва да раждат на по 12 години. За всичко си има време. Но нали е тая пуста дума "дискриминация"? нали манго трябва да се нарои с поне 10-12 чавета, за да точи социалки и да си купува ракия и тонколони? Пък децата - вълци ги яли, и да пукнат, други ще направи! За циганина детето няма стойност - то е средство за изкарване на пари. Впоследствие самото дете става унтерменш като създателите си. Ако държавата навреме се вземе в ръце относно такива случаи - след трето дете и доказана НЕВЪЗМОЖНОСТ за обгрижване на децата в семейството, следва КАСТРАЦИЯ и на двамата родители и отнемане на децата им, които да се обучават в специални еничарски корпуси. Борбата срещу циганите е в ръцете на самите цигани - от нас се очаква само малко насочване в правилната посока и навреме. само не знам защо депутат - турчин - лобира за неща, които са цигански приоритет...
цитирай
3. getmans1 - А бе, 100 нали га ...
05.02.2015 13:29
... са циливахте тва не бешИ проблем, как пък стана точно сИга!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806048
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094