Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2015 18:57 - Гък да не сте казали, иначе - затвор
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2302 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 15.02.2015 08:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Je sui warmonger! Хайл НАТО!  
  Из:  Idiot’s Guide to War и други опорни точки 
Пак оттам: Как се нарича говорителят на Пентагона в България? Министър на отбраната.

Министрите на изутите гащи Митов (външен) и Ненчев (военен) в опитите си да прокарат военните интереси не на Европа, а на САЩ, след като усетиха, че контролът над тълпата им се изплъзва пристъпиха към директни заплахи на несъгласните.  

След посещението на Кери (напълно случайно) стартира преглед на запаса, който  (напълно случайно) е първият от 1999 година и  (напълно случайно) започна тихомълком. А даже в Украйна мобилизацията се обявява предварително. Съжалявам, нашичките са прави, това не беше мобилизация, а подготовка или предмобилизация. Накрая  (напълно случайно) НАТО започна да открива комаден център, който (напълно случайно) се оказа, че напук на уверенията върви  в комплект с  десетки танкове. 

Но двамата министри не видяха и грам грешка в действията си и се настроиха крайно враждебно и даже заплашително към критикуващи правителствената линия, сочеща в посока война.

 Ненчев се закани на критиците, че можели да попаднат под ударите на закона, а Митов нарече действията им  безотговорно насаждане на омраза, паника и истерия в обществото,  заради един координационен център с 40 служители, граничещо с  криминално поведение. Двамата сякаш четат от един и същ наръчник по подготовка за война, от Гьобелс.

Съжалявам, покажете ни как се насажда отговорно омраза, паника и истерия. Покажете ни как да бъдем покорни овце, доволно блеещи на приближаващото клане. Подготовката за война трябва да върви според правителствения план, без никакъв пацифизъм, и посращана с радостни маршове, а ако нямате нацистките униформи, министрите ще ви дадат.  

Министри, които са заети да се карат и на чуждите журналисти, пишещи за приближаваща война и на европейските политици, предупреждаващи, че ако утре не бъде постигнато споразумение алтернативата е война и така  насаждат паника и истерия .

Чудно ако двамата бяха министри на Буш след 11 септември как ли биха реагирали когато комикът Bill Maher отхвърли официалната опорна точка, че терористите самоубили се със самолети са стархливци? Тогава  Maher нарече терористите во̀ини, а американците страхливци. Гуантанамо? Или направо газова камера.



Гласувай:
7



1. injir - Няма гък, няма мък. Диктатура, бе. . ...
12.02.2015 11:55
Няма гък, няма мък. Диктатура, бе...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811152
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094