Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2015 11:25 - Истинската история с Фалкона или заговорът на Москва срещу Ненагледния
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2409 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 16.02.2015 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Като правоверен гербер съм дълбоко загрижен за  истината за властта. Затова мой свещен дълг е да опиша правдиво патилата на бащицата на нацията с Фалкона. Затегнете коланите и без паника, кошмарите ще ги сънувате довечера.

 Ясна бе нощта и нежно блещукаха звездите в надпис  УСПЕХ В БРЮКСЕЛ БОЙКО когато правителственият самолет излетя със скъпоценния товар на борда. Не, това не бяха милиардите в чували, претоварили самолета дотолкова, че единият колесник имаше проблем със затварянето.

Скоро след като излетя Фалкона беше атакуван от отряд дресирани донецки гъски камикадзета. Дори и в самолета можеше да се чуят смразяващите кръвта им бойните им крясъци Слава Москвый.

Пилотът им избяга и реши да се върне, но самолета започна да друса. Впоследствие от  консулството ни в Москва ни доложиха, че Путин е обстрелвал с прашка самолета. 

 Когато Фалкона кацна и паниката свърши министър Московски обяви, че е разкрил руският заговор и обеща да покаже и снимки как Путин бърника  Фалкона. Обвини и агента на Москва Станишев, защото поканата за   разговори в Белгия за защита на националните интереси били част от подлия руски план.

След щателна инспекцията в колесника намериха и един Гном, тръгнал да бяга от червеите в България. 

 Оказа се също, че Ненагледния, понеже вече не му дават да рита топка, а го карат да се преработва,  противно на дясната идеология че държавата не бива да работи, е понатежал и затруднява самолетчето. Но няма страшно, нали затова вземаме 16 милиарда дълг - за да му купим огромен Боинг, а също и мотокар да го пренася по стъпалата пред парламента. 

До Брюксел на премиерът му се наложи да лети на метлата на Виктор Крум. Всъщност на метлите на целия ни отбор по куидич.

А  в столицата на Европа той още веднъж обясни колко е хубаво да имаш финансова стабилност, която като по магия спасява икономиката, докато те кара да си купуваш бракувани таралясници без парашути, щото няма пари за тях. 

И слава Богу, че авиодиспечерството е най-голямата компетентност на близките на властимащите, та в Ръководство въздушно движение беше мъжът на леля Цецка да помага от земята.

Сега и това ако не е повод НАТО да обяви война на Русия не знам какво още искате. 


Тагове:   Бойко Борисов,   ГЕРБ,   Фалкон,


Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782445
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094