Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2016 10:53 - Плевнелиев за картината "Стадо говеда": това е народа (видео) и защо пресата е безразлична към тази издънка
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 8904 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 17.11.2016 19:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


С последната си издънка Плевнeлиев не само доказа колко е неподходящ за президент, но и задмина всичките си досегашни издънки. Попитан за картината "Стадо говеда" в президентството   Росен Плевнелиев сочейки я каза буквално: "това е народа". НАИСТИНА! И не, няма грешка, защото плезидентът го прави два пъти. Вторият път Плевнелиев разказа как с Бойко са се наслаждавали на картината, оприличавайки се на двамата нарисувани пастири и обясни (сочейки към нея), че народът е мъдър защото усеща когато го водят в правилната посока. Така че не, не е лапсус. Нещо повече - противно на уверенията на "24 часа" картината е нарочно окачена от Ръ. П, защото в репортажа се казва, че се появява в президентството в началото на мандата на Плевнелиев.

Всъщност клипът е част от интервю за БТВ от началото на 2016 и интересното е че както тогава, така и сега е напълно пренебрегнат от медийните пресституки. А родната преса доказа колко сервилна е към Батковото като два пъти не обръща внимание на обидните думи на българският президент (а и към други негови гафове, например щастлифт, щастлифт съм). И как да не е като родната преса се изявява не като независима, а като блог на собствениците  олигарси. Ta те споделят същото мнение за българския народ като колегата им олигарх в президентството. Родните журналисти не се смятат за част от народа, те се смятат за чобаните.

Но виж, когато пред картината се снима Румен Радев цялото ни президнетско войнство след 5 години изведнъж я забеляза и се наака от учудване и възмущение. Айде холан. Ако българите са говеда, журналистите са това което остава след тях. 






Гласувай:
8



1. rustam - В крайна сметка
16.11.2016 12:37
народ, който приема спокойно да го наричат "говедо", при това не кой да е, а номиналният държавен глава, навярно си заслужава въпросното определение.
цитирай
2. krumbelosvet - Не е сефте. Ами "лошия човешси материал" на Бойко?
16.11.2016 16:05
Ами "драги зрители, спите ли" на Дългия потент? Ние сме под робство, заедно с цяла Европа. Като изнасилиха австрийче какво? Каквото като се гавриха с германки. Народът не е виновен. Ролята да реагира и да поведе, е на ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА и най-вече на журналистите. Те не са проститутки. Просто са подбрани по ЦВЯТ още на приемните изпити в Университета, после от РАБОТОДАТЕЛЯ, и накрая са насочвани от гласа в слушалката...
ПП: За "лошия човещки материал" на Борисов търсих адвокат, да го съдя за обида. Но доверената ми адвокатка по имотни въпроси, НЕ МОЖА ДА НАМЕРИ. Нямало шанс да се спечели...
цитирай
3. raders - Картината на Златю Бояджиев е един ...
16.11.2016 20:17
Картината на Златю Бояджиев е един шедьовър и притежание на президентството, а не на Плевнелиев. Ти сигурен ли си, че по този начин бг президентите /не само Плевнелиев/ определят народа и считат, че тази картина символизира тъкмо това? Сигурен ли си, че си чул такъв разговор между Плевнелиев и Борисов или само хвърляш кьорфишеци? Значи ли това, че сега като дойде Радев и първата му работа е да махне картината? Ама че идиотщини дрънкаш, драги!!!
цитирай
4. smilet - Преди да пусна видеото, не можех да ...
16.11.2016 21:22
Преди да пусна видеото, не можех да повярвам, но щом става дума за Плевнелиев, всеки гаф е възможен.
цитирай
5. ssstto - rader, моля спри да тролиш наизуст, без да си чел и гледал клипа
16.11.2016 21:43
А ти гледа ли клипа, та питаш дали съм сигурен, че по този начин бг Плевнелиев определя народа? Или не си или си, но не помниш как Р.П сочи и казва "това е народа". Два пъти. Освен това картината не е притежание на президентството, а на Нац. художествена галерия, тя виси в президентството защото Роско или някой от плезидентството я е поискал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781888
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094