Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2017 16:42 - Свещената крава Бойко и свещената каша в тиквата Му
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3661 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.11.2017 21:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес по Нова тв Антон Кутев обясни защо БСП са искали Бойко Борисов да отиде в парламента (БСП мислело да му постави капан):

image

Ние искахме да дойде министър-председателят в Народното събрание и да потвърди думите си, че в парламента има 
(БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафиканти и хора, които купуват гласове от затворници. Затова искаме Борисов да дойде и да каже какво има предвид. В момента, в който той каже какво има предвид, аз Ви гарантирам, че ще бъде осъден.

Уточнение-преди четири дни Бойко Борисов в напъните си да плюе по БСП при една от гневните си тиради обърка бизнесмена Илия Стоилов, задържан за (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафик, с брат му Георги Стоилов, депутат от БСП от Русе. Оттогава никоя медия не смее да обясни на хората за глапсуса на Скъпият им Лидер. А мълчанието на медиите заблуждава хората, че ДА в парламента има депутати (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафиканти. Оттогава премиерът се е запънал като магаре на мост и не смее да си признае глапсуса. Вместо да си призне грешката ината на Бойко влошава нещата. Или не, защото само поражда скандали, на които любимите му медии налитат като мухи на..мед. Странното е че и всички в БСП си мълчат, изглежда надявайки се Бойко да продължи да бърка братята. Ама надали.image
 
След Кутев в Нова цъфна Цветан Цветанов и познайте дали водещият го попита дали Бойко Борисов е объркал Илия Стоилов с брат му - депутата Георги Стоилов? Нито Цв.Цв нито другите гербери, които се влачиха като свински черва из телевизиите бяха попитани. Защото Бойко Борисов е свещената им крава.

Но Бойко Борисов със сигурност се е усетил, че е сгафил. Днес при инспекцията на строителните дейности на Източната тангента на Околовръстното шосе на София по повод искането на БСП да отиде в парламента, за да обясни твърденията си, че в НС има (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьори и хора, купували гласове, Борисов заявил, че „леят се обиди, леят се закани и аз затова не исках да отида. Това не е продуктивноЕто ние показваме какво правим – има толкова неща, които са позитивни.

Дрън-дрън, та пляс. Добре знае, че няма депутат (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьор, а брата на един депутат е (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьор. Затова разтяга локуми. А медиите мълчаливо го държат за шлифера, гърчат се от страх (и/или кеф) и крият каква каша е в тиквата му. Голям страх ги тресе журналята. Сакън, да не лъсне голия * на Негово Величество. Иначе ревем РУСИЯ, ФАЛШИВИ НОВИНИ, ТРЪМП ФАЛШИВИ НОВИНИ. Обаче когато Бойко Борисов се обърка - шшшт, шшшт. Пълен дебилизъм и сервилност. Четвърти ден не могат да кажат разликата между двама човека, тръгнали за Европа и да се обиждат на дебили. Еми извинявайте, дебил e комплимент.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806103
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094