Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2017 18:35 - Хекимян въртя, сука, накрая призна, че знае, че Бойко си говори "ей така"
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3565 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.11.2017 18:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази сутрин, след като отново преспа в Банкя, Антон Хекимян се завърна към обичайното си амплоа - да се представя за журналист, докато всъщнсот крепи властта и рейтинга на Любимият Лидер и ГЕРБ(разкритие на @KRangelova. Ето така:

image

О_о, къде отиде шлифера?

Първо Хекимян представи проучване с катастрофални резултати за българските медии:

image

След това нагледно показа защо няма и 10% от българите смятат медиите за независими - ако някой незапознат с България гледа клипа сигурно ще се обърка кой е журналиста, опитващ се да установи има ли депутати наркотрафиканти и кой е политика, от управляващата партия, защитаващ премиера Бойко Борисов, който на 12.7 Бойко Борисов каза, че в парламента има хора замесени в наркотрафик (и купуване на гласове. Оттогава медийният слугинаж на ГЕРБ дружно мълчи, че  Любимият им Лидер всъщност е объркал депутат с брат му.  

Накрая, притиснат от Кутев, Хекимян се изтърва: всичко е едно говорене ей така.

image

Дам, ние знаем, че Бойко Борисов говори ей така, по хавата си. Но защи си мълчиш? Защо въртиш и сучеш "ама то има депутата обвинен в купувуане на гласове"? Значи ли това, че има и депутат наркотрафикант? Защо лъжеш, че сте питали КОЙ е наркотрафиакнта в парламента? Нито Хекимян, нито БТВ, нито другите медии са питали нито Бойко Борисов нито сюрията гербери точещи се като суджуци из телевизиите кой е този наркотрафикант и дали въсщност ББ не се е объркал? Или вашата работа не е да правите управлението на Любимия Лидер по-трудно, а да благоговеете пред Любимият Лидер и позволявате политиците да замърсява публичното пространство с лъжи и глупости, както Бойко Борисов на който му се привиждат депутати наркотрафиканти.

БТВ, чудите ли се още защо само 10% от българите смятат медиите за независими? 



Тагове:   Бойко Борисов,   бТВ,   Хекимян,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805896
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094