Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2007 14:49 - Енерги Котбус се надява на чудо-разума да дойде в главите на босовете на Левски
Автор: ssstto Категория: Спорт   
Прочетен: 1697 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.06.2007 14:56


Когато Наско Сираков се появи на публично място задължително се държи като говедо. Преди 5 месеца пушеше пура на някакъв конгрес,но за медиите това си беше нормално:

image

Вчера на пресконференцията на Левски Наско Сираков дъвчеше дъвка и си бъркаше в носа.За капак с шефа си Тодор Батков който изглеждаше като БАЙ ГАНЮ с рунтавите си мустаци и ръце,и черна тениска специално избрана за да скрива шкембето му

image

се показаха пълни балкански идиоти.Значи:

Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че той не е присъствал при сключването на последния договор на Станислав Ангелов с клуба. Това е станало след края на сезон 2005/06.
"Подписването е станало в мое отсъствие. Нямало го е и Наско Сираков", добави босът, без обаче да уточни кой е представлявал Левски в случая. Именно във въпросния контракт се споменава, че при оферта от 180 хиляди евро Пелето може да премине в друг клуб.

И кво ся,да не би Светослав Ангелов да е играл без валиден договор в Левски?!Госпожа министърката на труда трябва  да си прати инспекторите в Левски да видят как се експлоатират футболистите и те работят за чест и слава.

Германският клуб Енерги Котбус все още не може да разчита на услугите на новото си попълнение Станислав Ангелов от Левски София, тъй като българският клуб не иска да пусне 29-годишния футболист, пишат немските медии.Според шефовете от София няма никакъв валиден договор за трансфер на играча в Енерги. Също така според Левски в договора на българският национал Станислав Ангелов не присъства клауза, която да му позволява напускането на клуба срещу съответна сума. Това нещо ще се оспорва от българския клуб. От ръководството на Енерги обаче са повече от категорични в правотата си. “Играчът ни показа неговия договор с футболния клуб Левски София и там присъства такава клауза. Надяваме се, че разума ще дойде в главите на хората от София. Те нямат никакъв шанс срещу нас. В краен случай Енерги Котбус ще сезира ФИФА относно този случай”, заявява пред германските медии пресаташето на Енерги Рони Герш

 

 



Тагове:   чудо,   надява,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9784418
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094