Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2012 12:17 - Бойко е министър на волейбола, щото той е чорбаджията
Автор: ssstto Категория: Спорт   
Прочетен: 1774 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.05.2012 18:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Миналата седмица след слуховете, че Бойко Борисов ще решава кой да е  треньор на националите по волейбол Труд изплющя такова заглавие "Премиерът: Не се меся във волейбола" . В статията той признава - за волейбола аз нямам точна преценка кой точно заслужава да е треньор.

Но само за три дена Бате Бойко овладя волейбола до съвършенство и  персонално се  погрижи за треньорския пост.

Ясно защо Бате Бойко не е открил велоалеята в Плевен-бил е зает да заплашва   Стойчев, че ако не се върне ще си направи от главата му волейболна топка, първо по телефона, а после и на "среща" в Министерския Съвет.

 И какъв късметлия е само Стойчев. Не, не че Бойко го върна обратно на поста му, а че въобще излезе жив от кабинета му. След "срещата" федерацията по волейбол клекна пред министър-председателя и промени решението си да уволни Стойчев.

 А  тази сутрин, но в една друга телевизия, Бойко Борисов спретна много харизматично обяснение защо се е намесил: Даваме много пари за волейбола и не ми е безразлично къде отиват те. Проблемът е, че заради пряката му намеса Българската федерацията по волейбол може да отнесе наказание от международната федерация защото е незаконно държавата да се меси в управлението на волейбола. Но кой журналист да се сети да пита премиера дали го знае?!  Ами ако не го знае? 


Тагове:   Бойко Борисов,   ГЕРБ,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806866
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094