Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2007 10:16 - "Сексът не е повод за запознанство",но е добър повод за реклама на 24 май
Автор: ssstto Категория: Технологии   
Прочетен: 4901 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 28.05.2007 21:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Благодарение на шумът който вдигна  Явор Колев в медиите всички,даже и депутатите разбраха какво е торент,и че с това дяволско изобретение всеки може да се свърже с  мърляви ъплоудъри в прокапали тавански стаички и заедно с тях да се опитат да разорят Холивуд като гледат безплатно филми.

Това лято всяка седмица излизат филми снимани с  пари  колкото е бюджета на София и очаквани  приходи колкото държавният бюджет на една средноголяма европейска страна поради това,че половината население на Земята ще хукне на кино да види какво ще направят Шрек,Джак Спароу и Спайдърмен.Благодарение на шумната реклама на  Явор Колев и ГДБОП   другата част от земното население ще ги гледа безплатно.

Тоя седмица от ГДБОП са си  намерили нова мишена за безплатна реклама.На 21-ви май българската полиция,Нова телевизия с един неин водещ Зуека дето се има за много хентелектуален,и една писателка Мона Чобан направиха невероятна реклама на 24-ти май,българската писменост и българската литература,и чуждата тоже.Като от "Господари на ефира" обвиниха в кражба сайтът Моята библиотека на книгата на Мона Чобан "Сексът не е повод за запознанство".Г-жа Чобан (предполагам се превежда Овчарова) била не само собственик на правата,но и неин автор.


Да обаче ако някой малко повече акъл от тези дето водят предаванете което се крепи на некви дето се гърчат,а водещите са там за калабълък беше отишъл на borislav.free.fr/mylib/ и после беше цъкнал наааай-отдолу където пише "За Моята библиотека" щеше да иде на  borislav.free.fr/mylib/about   и да прочете какво е написал собственика на Моята библиотека Борислав Манолов за авторските права:

Авторските права върху текстовете принадлежат на техните автори и преводачи, евентуално и на трети лица. Не притежавам авторските права върху никое от произведенията, намиращи се в Моята библиотека. Ако вие сте автор или преводач на някои от текстовете в Моята библиотека и не желаете тяхното публикуване тук, моля, пишете ми на адрес b.manolov(при)gmail.com и аз ще се постарая веднага да ги махна....
Някои хора и организации, опитвайки се да увеличат властта си, искат да направят споделянето незаконно.

Хиляди благодарности на "Господари на ефира" за добрата реклама на 24-ти май,българската азбука и българската литература.И на Явор Колев,веднъж и той да свърши нещо полезно.


Не бях чел нищо от тоя сайт и малко си поиграх докато читалката ми bookreader покаже нещо което става за четене.Трябва да се копира съдържанието на книгата от
Показване на цялото произведение в Notepad и да се запази като txt.При "Лелите не са джентълмени" на Удхаус някои редове се показаха в кафяво.При "Дверите на ада" от Пол Дохърти всичко беше ок.

Най-удобното на тая читалка са бутоните вдясно,цък и се показва следващата страница

image



Тагове:   май,


Гласувай:
0



1. estrella - Абе
26.05.2007 12:30
казвам ви аз, че в Интернет само престъпници има, вие не ми вярвате:))))))))))Щом го казват по телевизора, значи е верно!.
цитирай
2. анонимен - Липсва им контрола над личността и дано не съм прав
26.05.2007 21:13
май играят в отбора на продавачите на незаконни дискове.Щото няма откъде да извадиш тия пари за е "книги" в случая и я да го пратим тоя в сивата зона там да търси, е пък тя ще ни бройка на нас.Е те твае!Не,че са се загрижили за някоя мултинационална компания и нейните загуби, пък знаеш ли?!!!
цитирай
3. segmadis - В България Контрол над личността колкото искаш...
28.08.2007 00:54
...да звучи гадно ама май се оказва, че е точно така. Колко пъти по въпросния телевизор видяхте в новините нещо, което наистина да има въздействие върху живота на българина? Знаем ли изобщо какво правят в момента маргините? Знаем ли изобщо кога ще почват строителните работи на Иракли? Или просто на медийте им е по удобно да не казват тези неща? Да не говорим, че това е един доста добре заучен начин за контролиране на съзнанието на хората. Март месец като спряха торентите всички се вдигнаха на протест, след това нещата се пооправиха до известна степен благодарение на хора, които не са били в медиите. Но пък точно такива хора направиха срещи с много хора, които тогава имаха власт и помогнаха. Въпроса е какво стана сега??? Главния проблем май пак отива натам, че българина не иска да знае какво се случва в неговата държава и май му е по - добре да си стои в неизвестност??? А една от главните идеи на интернет като цяло е да се споделят мисли и идеи, да бъде нещо като едно общо съзнание. Странното е че в България интернет е единствено място където да си избиваме комплексите!!! Твърде Жалко наистина :(
цитирай
4. анонимен - JwbRJKdjZeNJM
24.05.2011 13:06
IVYegy <a href="http://axmxmhwxvyfn.com/">axmxmhwxvyfn</a>
цитирай
5. анонимен - BKbMHFHdsNsz
24.05.2011 20:51
tZRCI2 , [url=http://hiewoydifckf.com/]hiewoydifckf[/url], [link=http://mbzwygrprqmp.com/]mbzwygrprqmp[/link], http://mttxnujsytjk.com/
цитирай
6. анонимен - ayhXEnFE
28.05.2011 12:41
5IrG0E <a href="http://vhpekeazpnfm.com/">vhpekeazpnfm</a>
цитирай
7. анонимен - ygxNeDsKCl
31.05.2011 16:12
28Pqki , [url=http://lsyfpdaqrtvz.com/]lsyfpdaqrtvz[/url], [link=http://hpcpiaqweuuu.com/]hpcpiaqweuuu[/link], http://rpabbaejnzmj.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810362
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094